2020-05-12
címsorok hosszúsága

Vajon a rövid vagy a hosszú címsorok adnak el jobban?

Melyik ragadja meg jobban érdeklődőid figyelmét a weboldalon? Olvass remek tippeket címsorokról, amelyek honlapodhoz ragasztják az érdeklődőket!
2019-01-22
wordpress biztonság

WordPress biztonság felsőfokon, doppingold acélosra

A minap többször is találkoztam kétkedő véleményekkel a Wordpress biztonságáról. Olvasd el, hogyan acélozd meg a védelmét!
2018-11-20
üzleti kommunikáció

A kommunikáció nem jobbá teszi a terméket, de kelendőbbé…

Mi a helyzet abban az esetben, ha terméked bár hasznos, mégsincs olyan tulajdonsága, ami egyedivé teszi? Vajon mivel lehet kiemelkedni ekkor?
2018-11-11
webstratégia, online stratégia

A hatásos webstratégia 4 legfontosabb eredménye

Mi történik ha megcsinálod? Mondhatnánk, hogy több ügyfél érkezik. De ez méltatlanul leegyszerűsítő frázis, inkább nézd meg részletesen, mi történik!
2018-11-09
vonzó kommunikáció, üzleti kommunikáció

Vevőket vonzó kommunikáció, 28 nap alatt megérett!

Avagy hogyan sikerült 28 nap alatt 42%-kal több érdeklődőt terelni a közösségi oldalról a honlapra csupán tartalmi eszközökkel?
2018-10-26
értékes vevők

Értékes vevőkre vágysz? Beszélj az értékekről!

Egy jó megközelítés, amit ha követsz, meglendül a keresleted és meg fogsz lepődni, mennyire más vevőkör érkezik cégedhez.
2018-09-08
honlap elemzés

Honlap elemzés helyett inkább egyértelmű sikert

Olvasd el, hogyan érdemes kialakítani nézőpontodat, ha nem futnál felesleges köröket utólagos elemzésekkel! Helyette inkább az egyértelmű sikernek örvendenél...
2018-09-06
előfizetői rendszer

Zárt előfizetői rendszer a weboldalon

Prémium tartalmat szeretnél megosztani válogatott közönségnek? Jó hír, hogy ez nagyszerűen kivitelezhető Wordpress rendszerrel. Olvasd el, mi kell hozzá!
2018-09-04
tartalmi hálózat tizedannyiért

Tartalmi hálózat: hirdess tizedannyiért!

Akár ötödére, tizedére csökkentheted a kattintási díjadat, hogy változatlan költség mellett többszörösre emeld honlapod látogatottságát! Olvasd el hogyan!
2018-09-03
vevőművelés

Önjáró honlap, okos vevőművelés

Milyen jó lenne, ha az impulzusszerű megrendeléseket kiválthatnád valamilyen rendszerrel, ami naponta generálja az eredményeket!
2018-08-06
keresőbarát honlap

Keresőbarát honlap, milyen könnyű dolgod van!

Nézd, milyen könnyű dolgod van, ha keresőbarát honlapot szeretnél! Néhány finomság, amit egy Wordpress rendszer alapból kínál, mégis csak kevesen ismerik.
2018-07-25
levélszemét, spam

E-mail marketing, így kerüld ki a spam mappát!

Megmondom előre, de inkább nézd meg Te magad! Remek módszer, hogy üzleti leveleid elkerüljék a spam mappát... - több megnyitás, nagyobb figyelem.