Honlapragasztó, wordpress honlap és online marketing stratégia

Hírek, publikációk, vélemények

2018-01-14
kapcsolatépítés, kapcsolatépítő

Változtasd honlapodat kapcsolatépítő klubbá

Honlapod jobban hasonlít egy üzleti kapcsolatépítő klubhoz, mint gondolnád! Olvasd el, hogyan építi kapcsolataidat, és intézi, hogy egyre több üzletet szerezz!
2018-01-09
honlapkészítés előtt

Honlapkészítés előtt ezt fontold meg

Készíttethetsz egy honlapot is akár, amennyiben egy honlapra vágysz. De gondolj arra, hogy aki honlapot készíttet, az általában nem honlapot szeretne, hanem?..
2017-12-28
wordpress biztonság

100% WordPress biztonság ajándékba

Avagy hogyan vehetsz igénybe prémium biztonságot garantáló tárhelyet anélkül, hogy mélyen a zsebedbe nyúlnál? 3 rövid sztori, miért van erre szükség!
2017-12-23
honlap kommunikáció

A honlap kommunikáció 3 eleme

Ha ezekkel építkezve építed fel vállalkozásod honlapját, akkor számíthatsz rá, hogy jól érzékelhető módon fogja meglendíteni üzletviteledet.
2017-12-21
honlapragasztó

Legnagyobb sikerünk a honlapragasztó

Te is szoktál év végi számvetést csinálni? Nálatok mit lehetne megnevezni az év legjobb húzásaként? Elmondom mire gondolok…
2017-12-16
wordpress honlap

Valóban sablonosak a WordPress honlapok?

Vannak, akik állítják, hogy a Wordpress honlap sablonos, pedig a jelenleg működő honlapoknak majdnem harmadát a Wordpress működteti. Tényleg sablonos lenne?
2017-12-06
feliratkozó arány

Lehetne jobb a feliratkozó arány?

Előkészítettél egy remek anyagot, ajánlatot vagy tanfolyamot, de csak kevesen jelentkeznek rá? Mit tehetsz a gyarapodó feliratkozókért?
2017-12-04
facebook hirdetés

Mérnökien pontos facebook hirdetés

Ha jól sikerül, szíven találod a célcsoportodat akár rögtön elsőre. Nincs mellélövés, csak hatásos hirdetések, amelyek megtöbbszörözik eredményeidet.
2017-11-22
honlap kivitelező, honlap marketing

Hogyan dolgozik a marketing kivitelező?

Hogyan készül egy olyan honlap, ami vállalkozásod motorjává válik? Te is ilyen szeretnél cégednek? Ezt tedd, és nem fogsz mellé lőni!
2017-11-13

Így nyertünk közönségszavazást MézesGergővel

Mint talán láttad, a mézesgergő honlapot beneveztük az „évhonlapja” megmérettetésbe. Olvasd el, mit tettünk, hogy biztosítsuk a megfelelő számú szavazatmennyiséget!
2017-10-28
email lista, wordpress

Email marketing és WordPress. Hogyan?

E-mail címlistát gyűjtenél? Ez remek irány, és Wordpress honlappal nagyszerű eszközre lelsz hozzá. Olvasd el, hogyan építs címlistát honlapoddal három egyszerű lépésben!
2017-08-20

Nem biztonságos a honlap?

Ugye nem szeretnéd, hogy látogatóid ilyen arcot vágjanak, amint megérkeznek céged honlapjára? Olvasd el, mit tehetsz, hogy megerősítsd a biztonságot!
2017-05-14
bizalomépítés

Bizalomépítés pillanatok alatt

Ha érdeklődőid megbíznak benned, mint a fenti képen a laikus ugró a trénerben..., - akkor nívósabb árakkal értékesíthetsz, és több hasznot könyvelhetsz el...
2017-05-06
mágneses honlap

A ragadós honlap titkai, miért is működik?

Érd el, hogy az információra éhes érdeklődők vállalkozásod honlapját látva másodpercek alatt úgy érezzék, hogy megtalálták a megoldást. Még hálásak is lesznek Neked.
2017-04-28

Egy remek honlappal a legjobb cégek közé?

Igen. Egy jó nézőpont kell hozzá! Az üzletedet meglendítő weboldal 4 lényeges pillére, ami nem SEO és nem programozás. Ráadásul a legjobbak közé emeli cégedet.
2017-04-17
landing oldal

Nyílt kártya: Hogyan segít a landing oldal felfuttatni az üzletet?

Olvasd el, hogyan indítottunk útjára egy olyan stratégiát, ami jelentősen hozzájárult az értékesítési eredmények növekedéséhez! Az első lépések, nyílt kártyák kiterítve.
2017-04-10
email címlista

Miért értékes az e-mail címlista?

Sohasem lehetett olyan hatékonyan hirdetni, mint ma! Akkor most minek vacakolunk az e-mail címekkel? Aki még mindig az e-mailcímeket hajtja, az vajon őskövület?
2017-04-07
célcsoport figyelme

Tiéd a célcsoport figyelme, ha így kezded

Hogyan érdemes kezdeni weboldaladat, hogy látogatód úgy érezze, megtalálta a megoldást? Már nem is érdemes tovább kutatnia, hiszen Te vagy a legjobb, amit találhatott..
2017-04-02
biztonságos honlap

Biztonságos honlap, ami növeli ázsiódat

Nem csak biztonsági kérdés, de weboldalad eredményeit is befolyásolja. Rövid úton rendbe lehet tenni, ezért érdemes meglépni! Olvasd el, milyen előnyökkel jár, ha bevezeted!
2017-03-29
keresőoptimalizálás

Egy kis keresőoptimalizálás

Miért nem érdemes a logikusan hangzó, egyszerű kulcsszóra hangolnod a honlapot? Pedig egyértelműnek tűnik, hogy az lenne a jó! Vagy mégsem?
2017-03-29
honlapelemzés, honlapragasztó tipp

A „megbeszélt” honlapelemzés

Pár alapinfó segít elkerülni a kóklereket, akik egy honlapelemzés mellett ígérik, hogy segítenek a jó keresőbéli helyezések elérésében. Ne dőlj be!
2017-01-24
email marketing, e-mail marketing

Kell a listához emailcím vagy nem?

Vannak, akik élnek az e-mail marketing eszközeivel, mások elengedték a hagyományos e-mail marketing listát. Kinek van igaza?
2017-01-21

Push üzenetek, üzenj a böngészőben!

El sem kell kérned az emailcímet, mégis egyenesen a célcsoport szeme elé tálalhatod híreidet. Így csináld meg! Leírás technikai halandzsa mentesen.
2017-01-18
wordpress biztonsága

WordPress biztonsága, hogyan fokozhatod?

Mi történik, ha egyik reggel arra ébredsz, hogy a tárhelyedet feltörték és honlapod nincs többé? Mit lehet tenni a kellemetlen meglepetés ellen?
2017-01-13
wordpress honlap

A WordPress honlap nem hagy pácban

Kollégák jönnek-mennek, néha lelépnek, a körülmények változnak, de ez a továbbiakban nem lesz hatással a honlapodra. Olvasd el, miért!
2017-01-06
mérhető eredmény

Mérhető eredmény a lájk?

Cégvezetőként, esetleg marketingesként, a fészbúúktól mérhető eredmény várunk. Vajon a követők gyarapodása ilyen fajta eredmény?
2017-01-04

9 honlap hiba, amin csúszhat a weboldal

9 eredménygyilkos honlap hiba, ami elintézheti, hogy honlapod eltűnjön a süllyesztőben. Ha elkerülöd őket, figyelemre méltó honlap lesz az eredménye.
2017-01-02
honlap optimalizálás, seo mérgezés

SEO mérgezés, hogyan kerüld el?

De vajon ismered-e a ezt a fogalmat, seo mérgezés? Valami hasonló lehet az érzés ahhoz, amit szilveszter után lehet érezni, amikor forgó gyomorral a karácsonyi sültes tálakra terelődik a gondolat.
2016-12-10
posztok az ünnepek alatt, blogposzt

Automata posztok az ünnepek alatt!

Vajon Karácsonykor leáll a PR üzem? Elmegyünk pihenni, de vállalkozóként megengedhetjük magunknak, hogy a kommunikációnk is szabadságra menjen az ünnepek idejére?
2016-12-08

Honlap marketing, hetente…

A képen Mulik Sanyi, az Open Doors cégvezetője, aki minden héten kedden érkezik, hogy megbeszéljük, mit tegyünk a következő napokban. Már legalább két éve, hogy hetente kávézunk egy jót...
2016-11-28
hírlevélküldő rendszer

Igényes hírlevél, kiváló cég?

Az összeszedett képet mutató hírlevelek emelik céged iránt a bizalmat, alátámasztják imázsát. Ha eddig csupán szöveges leveleket küldtél, itt lehet az ideje, hogy tovább lépj. Olvasd el, hol kezdheted!
2016-11-21
honlap stratégia

A honlap stratégia építőkövei

9 dolog, amire érdemes figyelned mert ez eldöntheti, hogy honlapod ügyfeleket delegál vállalkozásodhoz, vagy eltűnik a süllyesztőben. Készíttess figyelemre méltó honlapot!
2016-10-28
bankkártyás fizetés

Barátságos fizetés a honlapon

Hogyan vezethetnéd be akár órák alatt? Ráadásul banki közreműködés nélkül, meglepően alacsony jutalékkal! Vajon Neked is lehetne ilyen? Akár webshop nélkül is?
2016-10-17
tárhely választás

A tárhely választás titkai

A weboldal működésének stabilnak, megfelelően gyorsnak kell lennie ahhoz, hogy vevőid, ügyfeleid igényét szolgálja. Vajon mi alapján válassz, ha a költséghatékonyság is fontos kérdés?
2016-01-21

Céges levelezés gmail fiókkal?

Megtelt az emailfiókod, törölni kellene a leveleidből, de sem időd, sem hangulatod ehhez? Hogyan lehetne házasítani a céges levelezést, és egy mammutnyi tárhelyet, hogy kényelmesen elférj?
2016-01-04

A sikeres honlap képlete

Megdöbbentő azok aránya, akik számára a honlap sikere egyenlő a remek gugli találatokkal. Te ne légy köztük, olvasd el mi a képlet, tekints előre és mosolyogj!
2015-08-31

Saját honlap percek alatt?

Saját honlapot szeretnél de nem értesz hozzá? Nézd meg, hogy tudok neked segíteni! Honlapszerkesztés egyszerűen!
2015-08-18

Képek optimalizálása!

Optimalizáld a képeket, hogy villámgyorsan érkezzenek meg az oldalon! 3 fontos dolog amire figyelni kell!
2015-07-31

Tudtad? A vevőszerző honlap nem is létezik!

Olvasd el, miért kell gyanút fognod, ha bárki vevőszerző honlapot emleget. És gyorsan kirúgni az ajtón, ha mégis erőltetné a témát…
2015-07-26

Vajon mire buknak a vevők, akikre áhítozol?

Mi után áhítoznak a vevők akikre szükséged van? Miért választanak téged, mi alapján döntik el? Az ár lenne vagy talán a minőség?
2015-07-13

Hatásos honlap, nagy adag videó körítéssel

Erősődő trend a videók használata, de ezúttal nem a fejvideókról beszélek, hanem az amikor látványelemként toljuk oda a fejlécbe a videót. Vajon milyen előnyöket kaszálhatsz, ha beveted a videós fejlécet?
2014-11-09

Értékesítési üzenet helyett – kezdj el segíteni!

Kommunikálj úgy a honlapodon, hogy tudj azoknak segíteni akiknek éppen rád van szüksége!
2014-10-30

LOVE, az ismerkedés varázslata – a kipróbálható termék

Fontos, hogy egy termék kipróbálható legyen mivel ez is hozzá járul ahhoz, hogy megvesszük-e vagy sem.
2014-10-26

Tálald vonzóan ajánlatodat

Nem elég vonzó weboldalad? Komponáld úgy akár a fagylaltot, hogy legyen szemet gyönyörködtető.
2014-09-19

Hogyan tedd eredményesebbé KAMPÁNYODAT…

A kattintási díj kiválasztása előtt győződj meg róla, hogy megfelelően van felépítve oldalad a vevőid számára!
2014-08-05

A KOCKÁZAT, ami ELŐREVISZ…

Mekkora kockázatot kell vállalni a fejlődés érdekében? Megéri-e kockáztatni, hogy megfelelő szinten maradjon vállalkozásunk?
2014-05-09

5 honlap hiba, ami hatástalanítja weboldaladat

5 kritikus hiba amire oda kell figyelni a weboldal szempontjából, hogy ne tegyék tönkre mint egy "gonosz manó".
2013-09-18

A jó hírlevél aranyat ér!

Ha eléred, hogy címzettjeid jó arányban végigolvassák leveleidet, az azt jelenti, hogy időről időre eszükbe jutatthatod cégedet, újra és újra megszólíthatod őket.
2013-09-13

Szép weboldal? Kapcsoljuk nagyobb sebességre!

Egy szép weboldal lehet ugyan szép, de egy jól teljesítő üzleti honlap elsősorban nem gazdájának készül, bármennyire is tetszik neki...
2013-09-11

A szép honlap 8 legfőbb haszna, amivel utolérhetetlenné válhatsz!

Egy szép honlap olyan előnyöket jelent Neked, amelyek behozhatatlanok azok számára, akik hasonló pályán, de kevésbé színvonalas kiállással vannak jelen. Olvasd el részletesen, milyen hatalmas előnyre tehetsz szert!
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Talán most nem érsz rá, de...
Szólhatunk legközelebb is?
Ha szívesen eljönnél Marketing Műhelyünkre, de az időzítés nem megfelelő Neked, akkor örömmel szólunk, amikor megszületik a következő alkalom időpontja. Ha most nem tudsz eljönni, kérj értesítőt!
Köszönöm, sikerült! Küldtünk megerősítő e-mailt! Ellenőrizd!
Itt kérj értesítőt
a következő alkalomról!
Honlapragasztó ajánlat