Honlapragasztó, wordpress honlap és online marketing stratégia

Publikációk, - véleményünk szerint:

2018-11-20
üzleti kommunikáció

A kommunikáció nem jobbá teszi a terméket, de kelendőbbé…

Mi a helyzet abban az esetben, ha terméked bár hasznos, mégsincs olyan tulajdonsága, ami egyedivé teszi? Vajon mivel lehet kiemelkedni ekkor?
2018-11-11
webstratégia, online stratégia

A hatásos webstratégia 4 legfontosabb eredménye

Mi történik ha megcsinálod? Mondhatnánk, hogy több ügyfél érkezik. De ez méltatlanul leegyszerűsítő frázis, inkább nézd meg részletesen, mi történik!
2018-11-09
vonzó kommunikáció, üzleti kommunikáció

Vevőket vonzó kommunikáció, 28 nap alatt megérett!

Avagy hogyan sikerült 28 nap alatt 42%-kal több érdeklődőt terelni a közösségi oldalról a honlapra csupán tartalmi eszközökkel?
2018-10-26
értékes vevők

Értékes vevőkre vágysz? Beszélj az értékekről!

Egy jó megközelítés, amit ha követsz, meglendül a keresleted és meg fogsz lepődni, mennyire más vevőkör érkezik cégedhez.
2018-09-08
honlap elemzés

Honlap elemzés helyett inkább egyértelmű sikert

Olvasd el, hogyan érdemes kialakítani nézőpontodat, ha nem futnál felesleges köröket utólagos elemzésekkel! Helyette inkább az egyértelmű sikernek örvendenél...
2018-09-06
előfizetői rendszer

Zárt előfizetői rendszer a weboldalon

Prémium tartalmat szeretnél megosztani válogatott közönségnek? Jó hír, hogy ez nagyszerűen kivitelezhető Wordpress rendszerrel. Olvasd el, mi kell hozzá!
2018-09-04
tartalmi hálózat tizedannyiért

Tartalmi hálózat: hirdess tizedannyiért!

Akár ötödére, tizedére csökkentheted a kattintási díjadat, hogy változatlan költség mellett többszörösre emeld honlapod látogatottságát! Olvasd el hogyan!
2018-09-03
vevőművelés

Önjáró honlap, okos vevőművelés

Milyen jó lenne, ha az impulzusszerű megrendeléseket kiválthatnád valamilyen rendszerrel, ami naponta generálja az eredményeket!
2018-08-06
keresőbarát honlap

Keresőbarát honlap, milyen könnyű dolgod van!

Nézd, milyen könnyű dolgod van, ha keresőbarát honlapot szeretnél! Néhány finomság, amit egy Wordpress rendszer alapból kínál, mégis csak kevesen ismerik.
2018-07-25
levélszemét, spam

E-mail marketing, így kerüld ki a spam mappát!

Megmondom előre, de inkább nézd meg Te magad! Remek módszer, hogy üzleti leveleid elkerüljék a spam mappát... - több megnyitás, nagyobb figyelem.
2018-07-19
adwords kattintási költség

Tömeg a honlapon, vonzó adwords kattintási költség

Potenciális ügyfelek 7-8 forintért, ha csak minden tizedik felhív, akkor az 20 hívás naponta. De mit szólnál 2500 ilyen érdeklődőhöz minden nap?
2018-07-03
gyors honlap

Expressz módjára gyors honlap

Hogyan lehet felpörgetni Wordpress honlapodat, hogy expresszvonatként érkezzen, ráadásul a világ bármely részéről villámgyorsan elérhető legyen?
2018-06-28
hírlevél

A hírlevél 4 legfontosabb haszna

Avagy a hírlevelezés 4 kulcsfontosságú jellemzője, amit más eszközök egyszerűen nem überelnek.
2018-06-27
több vevő

Jó lenne több vevő? Ki fogja ezt garantálni?

Erősödj az interneten! Így választhatsz megfelelő partnert, aki garantálja, hogy kommunikációd jó juhászkutya módjára tereli hozzád a potenciális vevőket.
2018-06-25
A mobil honlap átkai. Itt egy újabb!

A mobil honlap átkai

Van félnivalóm, ha a keresőrendszer újra csavar egyet az értékelési szempontjain? Avagy hogyan érint, ha ezentúl a mobil változatokat értékeli elsőként?
2018-06-19
versenyképesség, brand, piaci előny

Klassz honlap = versenyképesség, piaci előny

Olvasd el, mi kell ahhoz, hogy weboldalad állva hagyja a versenytársakat, akik fejében csupán a vevőszerzés fogalma pattog, és nem veszik észre, hogy ma már egészen másról van szó!
2018-06-15
keresőoptimalizálás, makrancos hölgy

Keresőoptimalizálás – makrancos Gugli

Úgy változtatja a játékszabályokat, ahogyan csak akarja. Olvasd el egyik legutóbbi húzását, és nézd meg mit tégy, hogy kivédd a szeszélyeit!
2018-05-29

Ferdiautó – mi kell a klassz honlaphoz?

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy példaértékű weboldal megszülessen? - a Ferdiautó példáján keresztül elárulom, kevesebb, mint hinnéd...