keresőbarát honlap
Keresőbarát honlap, milyen könnyű dolgod van!
2018-08-06
tartalmi hálózat tizedannyiért
Tartalmi hálózat: hirdess tizedannyiért!
2018-09-04

Önjáró honlap, okos vevőművelés

vevőművelés

Önjáró honlap, okos vevőművelés...

Milyen jó lenne, ha az impulzusszerű megrendeléseket kiválthatnád valamilyen megbízható, eredményt generáló rendszerrel, amit munkába állítva elégedetten szemlélhetnéd az eredményeket!
Egyik ismerősöm célul tűzte ki, hogy ügyfeleket szerez honlapjával. El is helyezett rajta egy épkézláb ajánlatot. Várja a jelentkezőket, de elég nyögvenyelősen megy a dolog… - ezért ezt ajánlottam neki:

IRÁNYÍTS inkább Te, ne várj a piacra! - Ezt tehetnéd:

Partnerünk webshopjában egyszeri kiadós kedvezményért lehet regisztrálni. Ezzel az első vásárlást motiváljuk, sorban érkeznek azok, akiket érdekelnek ezek a termékek, szívesen kipróbálják azokat.

Ezután hírlevélben kiemelünk egy terméket és részletesen elmondjuk, milyen problémákat old meg. Itt a problémákról és a gondokról beszélünk. - A következő hírlevélben pedig elmondjuk, miért olyan nagyszerű a termék, ami miatt remek választás… Itt pedig a megoldásról és annak nagyszerűségéről beszélünk. - A harmadik hírlevélben pedig egyszeri kedvezményt adunk erre a termékre. - Azután egy másik termékkel folytatjuk, a folyamat ugyanaz...

Eredmény:

  • rendszeres promóciós kampány hasznos infókkal
  • kedvezményes vásárlás a promóciós termékből
  • kedvezmény nélküli vásárlások a többi termékből
  • rendszeres visszairányítás a webshopba
  • növekvő, visszatérő vevőréteg
  • „rajongó” típusú vevők nevelése

Avagy ez történik

Az egyes termékek ajánlatainak promóciója sorban, egyszeri alkalommal. Mindig van kedvezmény, mindig más termékre, sorra vesszük azok előnyeit, ezzel megismertetjük őket a regisztrált, potenciális vevőkkel. - A vevők egyre jobban ismerik a termékpalettát, mindig találnak releváns promóciós kedvezményt, egyre szélesebb terméktudattal érkeznek és jó részük visszatérő vásárló.

Miért is dőlnél hátra impulzusszerű vásárlásokra várva, amikor felépíthetnél egy aktív marketinggépezetet, ami megismerteti termékedet, vágyat generál és vásárlást motivál? Ráadásul automatikusan, rendszerek által vezérelt folyamatokkal? Azután ráérsz hátradőlni és figyelni az eredményeket! Nem fogsz csalódni!
Betöltés...

Vevőművelés: szerinted érdemes ez a cikk?

köszönöm!
KMöszönöm, hogy elküldted véleményedet!
Válassz egy opciót!

Állandó alkalmazkodás a piac igényeihez?
Jobban jársz, ha kezedbe veszed az irányítást!

Olvasd el, hogyan vált két partnerünk saját területük tudatos irányítójává azzal, hogy bevezetett kommunikációjukkal felrúgták a megrögzött piaci szokásokat, és ezzel kiemelkedtek versenytársaik közül... - a vevők pedig boldogan választják őket!

EREDMÉNYEK:

30% növekedés 1 év alatt
10milliós forgalom nulláról pár hónap alatt

Ezek bizony ragyogó eredmények! Nem varázslat, hanem logikus lépések következetes megvalósítása, amit Te is simán bevezethetsz! Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni, meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük.

Hová küldhetjük Neked?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.