webstratégia, online stratégia
A hatásos webstratégia 4 legfontosabb eredménye
2018-11-11
wordpress biztonság
WordPress biztonság felsőfokon, doppingold acélosra
2019-01-22

A kommunikáció nem jobbá teszi a terméket, de kelendőbbé…

üzleti kommunikáció
„Ugyanazt adom, mint a versenytársak, portékám nem jobb, nem rosszabb, így csak az árral tudok versenyezni. Mi mással nyerhetnék, mint azzal, ha olcsóbban adom? Ha látják, hogy az ár nálunk a legkedvezőbb, itt fogják megvenni.” - mondja a fantáziátlan kereskedők kórusa, de Te nem leszel köztük! Ha nincs kedved az öngyilkos árleszállítósdihoz, akkor olvasd el, hogyan lehetsz az egyenlők között a legjobb!
Pályám során számtalan alkalommal találkoztam a fenti véleménnyel, amire persze van megoldás, bár nem egyszerű. Milyen könnyű olyan szolgáltatást, termékekeket árulni, amelyek világosan kiemelkednek a hasonló termékek közül! Egyszerűen van valami, amivel jobbak. Ilyenkor könnyű dolgod van. Más a helyzet abban az esetben, ha terméked bár hasznos, mégsincs olyan tulajdonsága, ami egyedivé teszi. Ilyenkor annyira egyszerű az árat tenni egyedivé! Azaz ha egyedien alacsonyra állítod be. Ezzel azonban beszállsz egy olyan árversenybe, amivel saját profitodat rövidíted meg, - hosszú távon ez öngyilkos módszer.

Ezt teheted ilyen esetben:

Adhatsz hozzá értéket. Talán van valami, amit a termékhez csatolva értékesebb lesz. Ezzel nyerhetsz a fantáziátlan versenytársakkal szemben. Ilyesmi lehet díjtalan kiszállítás, beszerelés, nagyobb garancia; plusz termék vagy szolgáltatás. Esetleg betanítás, hozzáadott plusz felszerelés, kiegészítők, csomagajánlat. Ha a termékedet izgalmasabban ajánlod, akkor megnyerheted ezt a fordulót.

Ha ez sem segít, jöhet a vegytiszta üzleti kommunikáció

Sok cég azzal próbálkozik, hogy mindenáron bebizonyítsa termékéről, hogy az jobb. A nyilvánvalóan erőltetett tulajdonságokkal operálni eléggé izzadságszagú! Ilyenkor egyszerűen senkit sem kell meggyőznöd arról, hogy a terméked jobb.

Elég annyit hangsúlyozni, hogy a terméked és szolgáltatásod abszolút jó. Pont megfelelő. Ha ezt részletesen kifejted, akkor elérheted, hogy a vevők bizonyosságot érezzenek a Te ajánlatoddal szemben, a versenytárséval kapcsolatban pedig bizonytalanságot. Ez a bizonyosság pedig számodra kedvezőbb vásárlási döntéseket fog jelenteni.

Versenyezz kommunikációval!

Ha tehát nem tudsz mással versenyezni, hívd segítségül a laza de egyenes üzleti kommunikációt. Mondd el világosan, részletesen, mi jó a termékedben, szolgáltatásodban. Beszélj róla becsületesen, több megközelítésből, több adattal, mint a versenytársak.

Az egyenértékű áruk, szolgáltatások esetében ennyire döntő a kommunikációd. Részletekbe menő egyenes beszéddel meggyőzően bizonyíthatod, hogy terméked, szolgáltatásod pont megfelelő, vagyis abszolút jó… - és ez elég is ahhoz, hogy később elégedett légy!
Azt gondolom, hogy értékes vevőket megfelelő értékekkel lehet vonzani. Megfelelő kommunikációval képes leszel tolmácsolni igazi, valós értékeidet. Ezért abban segítek, hogy megfelelő értékek szülessenek és azok kommunikációja is ragyogó legyen. Így jó eséllyel megérkeznek a prémium vevők...
Betöltés...

A kommunikáció kelendőbbé teszi... - Hasznosnak érezted ezt a posztot?

Köszönöm!
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet!
Válassz egy opciót!

Állandó alkalmazkodás a piac igényeihez?
Jobban jársz, ha kezedbe veszed az irányítást!

Olvasd el, hogyan vált két partnerünk saját területének tudatos irányítójává azzal, hogy bevezetett kommunikációjukkal felrúgták a megrögzött piaci szokásokat, és kiemelkedtek versenytársaik közül... - a vevők pedig boldogan választják őket!

EREDMÉNYEK:

30% növekedés 1 év alatt
10milliós forgalom nulláról pár hónap alatt

Ezek bizony ragyogó eredmények! Nem varázslat, hanem logikus lépések következetes megvalósítása, amit Te is simán bevezethetsz! Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni, meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük.

Hová küldhetjük Neked?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

"Ajánlom minden olyan cégvezetőnek, vállalkozónak, aki ki szeretne lépni a sorból, kiemelkedni a versenytársak közül."
- Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.