tartalmi hálózat tizedannyiért
Tartalmi hálózat: hirdess tizedannyiért!
2018-09-04
honlap elemzés
Honlap elemzés helyett inkább egyértelmű sikert
2018-09-08

Zárt előfizetői rendszer a weboldalon

előfizetői rendszer
Prémium tartalmat szeretnél megosztani válogatott közönségnek? Jó hír, hogy az előfizetői rendszer egyszerűen kivitelezhető Wordpress honlapodon.

Ha tényleg az üzleti dolgokra szeretnél figyelni ahelyett, hogy feleslegesen a technikával és a beállításokkal töltöd az értékes időt, akkor ez a kiegészítő a kezed alá dolgozik. A wp-members nevű kiegészítő egyszerűen használható, könnyű beállítani és rugalmasan kezelhető.
A kiválasztott tartalmaidat kizárólag a beavatott tagság számára teszi elérhetővé, mások számára azok rejtve maradnak. A kiválasztottak külön login oldalon léphetnek be, a rendszer megismeri őket és ezután elérhetik a számukra előkészített tartalmakat. Akár egyszerre többféle tagságot képes kezelni, illetve figyeli a megváltott tagság lejártát. Tiszta kényelem.

Legfontosabb jellemzők:

Az így megvalósított előfizetői rendszer bevetésének nagyszerű előnyei

 • A tartalmak blokkolása nem regisztrált látogatók felé
 • Login oldal integrálva a meglévő grafikus környezetbe
 • Jelzés a gazda felé az új regisztrációkról
 • Regisztrációk jóváhagyása a gazda által
 • Tagság lejáratának figyelése
 • A belépett felhasználó jogosultságának kezelése
 • A megfelelő tartalom elérésének biztosítása

  Hab a tortán!

  Ha az előfizetői rendszer működését összekapcsoljuk valamelyik fizetőkapuval, pl. Paypal, Braintree, valamint a Mailchimp hírlevélküldővel. Így automatikusan intézheti számodra a tagsági díjak beszedését és a regisztrált tagok számára bármikor hírlevél küldhető.

  Ha felszereled honlapodat ezzel, akkor egy világosan kezelhető, nagyszerű rendszerrel leszel gazdagabb, na és a klubtagságok bevételével. - Neked meghozta a kedved?

  Ezt intézzük

  Partnereink felé ehhez hasonló javaslatokat teszünk, hogy weboldaluk, illetve a köré bástyázott online stratégia jól meglendítse üzletvitelüket. Ez éves szinten nagyszerűen érzékelhető eredményeket jelent.

  Töltsd le esettanulmányunkat, amely pont arról szól, hogyan lendült meg két vállalkozás üzletvitele, miután új fordulatokat építettünk be kommunikációjukba! Nem csak meglendült, de területük meghatározó szereplőivé váltak, megszilárduló sőt, élenjáró üzleti pozíciókkal, és természetesen több bevétellel.
  Betöltés...

  Előfizetői rendszer: hasznos volt ez az infó?

  Köszönöm!
  Köszönöm, hogy elküldted véleményedet!
  Kérem, válassz egy opciót!

  Állandó alkalmazkodás a piac igényeihez?
  Jobban jársz, ha kezedbe veszed az irányítást!

  Olvasd el, hogyan vált két partnerünk saját területének tudatos irányítójává azzal, hogy bevezetett kommunikáci