gyors honlap
Expressz módjára gyors honlap
2018-07-03
levélszemét, spam
E-mail marketing, így kerüld ki a spam mappát!
2018-07-25

Tömeg a honlapon, vonzó adwords kattintási költség

adwords kattintási költség

Szeretnél igazi tömeget a honlapodra minden nap?
Potenciális ügyfelek 7-8 forintért! Ez már vonzó adwords kattintási költség, nemde?

Azaz napi 2ezer forintért több, mint 200-at kapsz belőlük honlapodra, és mindegyiket érdekli az ajánlatod! Ha csak minden tizedik felhív, akkor az 20 hívás naponta. De mit szólnál 2500 ilyen érdeklődőhöz naponta?

Nézd meg az eredményeket!

Olvasd el milyen eredmények vannak egyik partnerünknél, akinél ráerősítettünk az adwords kampányra. Így történt, olvasd el!

A tavasszal volt ez a mizéria a fészbúúk körül, emlékszel? Egyrészt letörte a cégek fészbúúkos elérését, és ez jól megkavarta az állóvizet. Másrészt a információszivárgásról szóló botrány is izgalmas volt. Mivel felmentek a kattintási árak a fészbúúkon, ezért felvetettük egyik legjobb partnerünkkel, hogy erősítsünk az adwords hirdetések frontján. Ráadásul elhatároztuk, hogy bevonunk egy adwords szakembert a teljes siker érdekében. Meg is kerestem egy általam is tisztelt vérprofit, aki olyan ajánlatot adott, ami havi félmilliós adwords költés környékén még nem volt rentábilis.

Így rám maradt. Ezért kidolgoztam egy-két kampányt, hirdetéseket, érkező oldalakkal, hírlevelekkel.
Megmutatom az elejét! A következő kép az összes (kb.6 db) kampány átlagértékeit mutatja. Jól látszik a beavatkozás ideje és helye, ahol a két vonal keresztezi egymást. Olvasd el a kép alatt részletesebben!
A produkció előtt 40-60 forintért érkezett egy látogató, és kb. 10ezer forint volt a napi költés. Majd július elején kevesebb, mint felére esett a kattintási díj, és aztán tovább csökkent. Július közepére 12,5 forintos az átlagos kattintási díj, de ebben benne vannak a korábbról bekapcsolva hagyott régi kampányok magasabb díjai is. Az újabban létrehozott kampányok 7-8 forintos kattintási díjjal pörögnek. Az alábbi kép egy újabb kampányt mutat, annak saját jellemzőivel.
Amikor kialakultak ezek a számok, háromszorosára emeltük a napi keretet, az érdeklődők száma pedig a tornyoba emelkedett. Ma napi kb. 30ezer forinttal megyünk, és ezért kb. 2500 látogató érkezik naponta.

Neked is érdekes lenne egy ilyen kampány?

Így kezdd el!

Nézd meg mit ajánlok, hogy következő weboldalad többet jelentsen képek és szövegek együttélésénél sőt, ügyes juhászkutya módjára terelje hozzád a potenciális ügyfeleket minden nap! Több vevő, bővülő eredményekkel.

Kattints és olvasd el!

Betöltés...

Vonzó adwords, tömeg a honlapon: Szerinted érdekes volt ez a poszt?

Köszönöm!
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet.
Kérem, válassz egy opciót!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Kérhetem a véleményedet?