hírlevél
A hírlevél 4 legfontosabb haszna
2018-06-28
adwords kattintási költség
Tömeg a honlapon, vonzó adwords kattintási költség
2018-07-19

Expressz módjára gyors honlap

gyors honlap
Hogyan lehet felpörgetni Wordpress honlapodat, hogy expresszvonatként érkezzen, ráadásul a világ bármely részéről villámgyorsan elérhető legyen?

Wordpress honlapod van és talán Te is úgy tapasztalopd, hogy lassan töltődik be? A honlap betöltődésének sebessége hatással van a keresőbéli eredményekre és az érdeklődők sem figyelik türelemmel, amint honlapod csiga módjára méltóztatik megjelenni az orruk előtt. Ha túl lassan érkezik, idő előtt türelmetlenül lepattannak. Ezért figyelj arra, hogy ez másként legyen!
Számos vélemény szerint a Wordpress iszonyat kódot zúdít a böngészőbe abban a pillanatban, amikor lekérnek egy ilyen honlapot, ezért lassan töltődik be, mint egy cammogó tehervonat. Némely guru szerint például ezért sem érdemes Wordpress honlappal kezdeni.

Most azonban bebizonyítom, hogy tévednek! Számtalan módja van annak, hogy Wordpress versenyautóvá változzon. Itt van pár tipp, hogyan fokozhatod letöltődési sebességét.

Válassz megfelelő szervert

Ugyanis lényeges részben pont a tárhely biztosítja honlapod megfelelően gyors kiszolgálását az érdeklődők felé. Amikor eldöntöd, hogy céged, vállalkozásod weboldalát az egyébként kiváló Wordpress tartalomkezelővel valósítod meg, fontold meg ezt: - Ha tényleg hasznot remélsz a weboldaladtól, netán üzleted meglendülését várod tőle, akkor kérem, ne a barátod által javasolt, éves szinten párezer forintba kerülő szerverre költöztesd!

Olyan szervert pakolj a honlap alá, amely képes azt villámgyorsan kiszolgálni. A Wordpress rendszerre számos tárhelyszolgáltató komplett szolgáltatáscsomagot ajánl olyan technikai körülményekkel, amelyek kimondottan a Wordpress igényeire vannak szabva. Nézz körül és keress ilyet! - Nálunk például találsz sőt, egy évig díjtalanul működtetjük frissen felépített Wordpress honlapodat.

Okosan a képekkel

Régebben a nagy képek voltak a gyors letöltődés ellenségei, mára ez megváltozott. Nem kell törekedned arra, hogy kicsiny képekkel operálj a honlapon, ennek ellenére nem divat a profi fényképezőgépekről leugrott óriási képeket feltölteni a honlapra. A fullképernyős részekhez 1920x1080 jpg képek dukálnak, a kisebb képeket igénylő helyekre 1280x720-as képek elegendőek. Érdemes kerülnöd az 5000 pixel széles és annál is nagyobb képek használatát

Vess be caching plugineket!

Amikor a honlapot lekéri egy látogató, azaz mielőtt még megjelenne szeme előtt a monitoron vagy a telefonon a weboldal, történik pár dolog. A szerver a háttérben létező adatbázisból kikeresi az éppen aktuális aloldal felépítéséhet szükséges információkat, majd azok alapján felépíti a weboldalt és elküldi a gépedre.

A caching plugin a korábban lekért aloldalakról készít egy másolatot, és szépen elteszi azokat későbbi használatra. Amikor jön egy látogató, aki egy már korábban lekért aloldalt szeretne megnézni, akkor ez az okos plugin ezt az előre elkészített és eltett oldalt adja oda, ezért nem kell újra és újra generálni az adott oldalt, így bizony jelentős időt takaríthatsz meg. Egy ilyen plugin használatával igazi villámgyors honlapot varázsolhatsz bármilyen Wordpress weboldalból.

Az igazán gyors honlap CloudFlare-t használ!

Ha azt szeretnéd, hogy weboldalad külföldön is expressz módon betöltődjön, érdemes hasonló szolgáltatást igénybe venned. A honlapgazdák általában elhelyezik a weboldalt egy tárhelyen és a világ más részeiről érkező érdeklődők, mindenki egyazon szerverről töltik le a weboldalt. Nyilván egy prágai adatközpont lassabban fogja kiszolgálni az ázsiai érdeklődőket, mint a lengyeleket tenné, akik ott laknak a szomszédban. A honlap sebességét befolyásolják azok a csatornák, amelyeken keresztül „utazik” az érdeklődők eszközeire.

Ezért a CloudFlare a világ egymástól távoli pontjain található szervereken eltárol egy-egy másolatot a honlapodból, majd onnan szolgálja ki az érdeklődőt, amelyhez a legközelebb esik. Így világszinten is gyorsíthatod weboldaladat.

Azt hiszed ez csak a profik lehetősége? Tévedés, a CloudFlare szolgáltatását a bevont tárhelyszolgáltatóknál egyetlen pipa bejelölésével igénybe lehet venni. Nálunk is! Keress olyan szolgáltatót, aki profi szinten képes Wordpress honlapodat működtetni. Ha így teszel, később csak mosolygni fogsz a fanyalgó hangokon, mármint a Wordpress ilyen, meg olyan…

Így kezdd el!

Nézd meg mit ajánlok, hogy következő weboldalad többet jelentsen képek és szövegek együttélésénél sőt, ügyes juhászkutya módjára terelje hozzád a potenciális ügyfeleket minden nap! Több vevő, bővülő eredményekkel.

Kattints és olvasd el!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Kérhetem a véleményedet?

Betöltés...

Gyors honlap: - hasznos volt ez a poszt?

Köszönöm!
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet!
Válassz egy opciót!