feliratkozó arány
Lehetne jobb a feliratkozó arány?
2017-12-06
honlapragasztó
Legnagyobb sikerünk a honlapragasztó
2017-12-21

Valóban sablonosak a WordPress honlapok?

wordpress honlap
Ha igazán jól használható weboldalra vágysz, amit programozói ismeretek nélkül, könnyedén képes vagy kezelni, akkor ideje, hogy eldobd az előítéleteket. A Wordpress honlap az egyik legjobb eszköz arra, hogy önállóan kommunikálj az interneten anélkül, hogy szerkesztői segítségre szorulnál…

A minap érkezett hozzám egy érdekes telefonhívás. A telefonáló hölgy arra panaszkodott, hogy az illető, aki korábban a a honlapot gondozta, már nem elérhető. De sokszor hallottam már ezt…
Megemlítettem neki, hogy egy olyan honlappal talán ki lenne segítve, amely mögött egy klassz tartalomkezelő működik, s ezután nem lenne másra utalva, amikor van egy jó híre az olvasók számára. Azonban amikor elhangzott a Wordpress név, akkor kijelentette, hogy bizony neki nem kell sablonos honlap, ez aztán ki van zárva. Itt vége is szakadt a beszélgetésnek, mert éreztem, hogy határozott véleménye van, ami ellen nem elég erősek az érvek…

Ezután elgondolkoztam, vajon tényleg sablonosak-e a Wordpress honlapok? Vajon én lennék vakvágányon már vagy 8 éve, amikor kipróbáltam egy sor tartalomkezelő rendszert, majd a Wordpress mellett maradtam? Kétségek között gépeltem be a wordpress.com címet, hogy megnézzem, megvan-e még… - vagy már az enyészeté lett az is?
Ott egy megnyugtató üzenet fogadott, mi szerint „Készítsd el honlapodat Wordpress-el, ami az internet 29%-át működteti!” - Hát valóban egy ilyen sablonos tartalomkezelő rendszer szolgálná ki a jelenlegi honlapok majd egyharmadát?

Aztán megnyugodva visszazökkentem a saját valóságomba. A jelenlegi weboldalak kb. egyharmadát kiszolgáló Wordpress tartalomkezelő rendszer elég innovatívnak tűnik. Sőt, a világ legszebb weboldalai építhetők fel vele.
Arra gondoltam, hogy a Wordpress honlap front-end kialakításait célzó csomagok, angolul template, magyarul sablon kifejezés riasztja el a honlapra vágyókat, gondolván, hogy ezek a sablonok tényleg sablonosak. Azonban ez csak akkor van így, ha felületesen válaszják ki azokat. A sablonokból ugyanis milliónyi létezik, jó részük ingyenes.

Másik részük pénzbe kerül, és olyan tervezők készítik el azokat, akik mesterei a területüknek. Csakhogy a túlnyomó többség mégis az ingyenes sablonokat használja, mert azt a pár tíz dollárt sem fizetik meg érte. Inkább a többségükben vérszegény, díjtalan sablonoktól várják a "mercédesz" minőséget. Ezért az internet tele van valóban sablonos, hevenyészve összerakott, gyenge minőségű honlapokkal.
Egyik ügyfelem mondta a telefonba a minap, miközben bemutattam új weboldalát: - „Gábor, eddig csak ingyenes templétekkel foglalkoztam, mert a korábbi webesek azt ajánlották. De most már látom milyen különbségek vannak, ha profi templéttel dolgozunk. Eddig nem hittem volna, hogy létezik ennyire hatékonyan használható rendszer.”

Erre ezt válaszoltam: - Isten hozott a klubban! A korábbi webesekkel ellentétben és nem spórolni akarok Neked, hanem valóban jól használható eszközzel gazdagítani…
S ezt valóban így is gondolom. Visszatérve a telefonáló hölgyhöz, most majd bizonyára elkészíttet egy nem sablonos, szép, egyénileg feljesztett honlapot, amivel majd legközelebb sem tud mit kezdeni, ha otthagyja a webese... - ahelyett, hogy egy független, szép rendszert kezdene használni, amihez mások is értenek, nem csak az, aki készítette…

Hasonló technikákról és stratégiákról beszélünk Honlapragasztó Webmarketing Műhelyünk rendezvényein.
Ismerd meg a webmarketing haladó eszközeit, amivel valódi üzleti mágnessé változtathatod céged weboldalát!

Kattints a képre a részletekért!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!