Házavató
2017-01-09
Tornácos fogadó
Tornácos fogadó
2014-05-01

mosodiolabda-repsonsive-illusztr1600
mosodio-plakat
mosodio-mobil
mosodio-imac
mosodio-imac2
Slide background

Így készült el a honlap 2 hét alatt!

 

A munka részletei

Azzal kezdtük, hogy megvizsgáltuk, mire képes az adott Wordpress sablon, amit a korábbiakban használtak a tartalom felépítéséhez. Mivel az előző struktúra kívánnivalókat hagyott maga után, szükség volt arra, hogy megbizonyosodjunk a sablon képességei felől. Meglepetésre azt találtuk, hogy egy klassz Wordpress templét dolgozik a háttérben, de a honlapstruktúra felépítése hevenyészett volt. Ezért a formatervhez szépen felturbóztuk a látványt.

Miután ez megvolt, átnéztük a meglévő tartalmat és hogy megismerkedjünk a tolmácsolni vélt üzenetekkel. A meglévő üzeneteket megigazítottuk, egy részüket egyszerűen átírtuk. A folytatásban pedig újrastruktúráltuk a tartalmat.
Pár aloldalt egyszerűen megszüntettünk, vagy összevontunk, és létrehoztunk teljesen újakat. Az így létrejövő összes oldalt optimalizáltuk.
A képi tartalmat jelentősen átformáltuk. Szépen válogatott képeket helyeztünk el, amelyek támogatják a márkaüzenetet. A korábbinál több kép, nagyfelbontású képanyagot szerkesztettünk a honlapra.
Végezetül mindenhova interakciókat motiváló üzenetküldő formok kerültek, és bevetettük az általunk oly kedvelt oldalról kinyíló üzenetküldőt.

A megszületett honlap így már méltón alátámasztja a márka imázsát és a termék színvonalát.

Nagyszerű volt ezen a honlapon dolgozni! Edit ezt írta:

Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!