Mosódió Labda projekt
2017-01-09


Így készült a honlap és a köré épített stratégia

 

A munka részletei

A fejlesztés előtt megbeszéltük, hogy olyan honlapot építünk, amely informatív, érdekes és képes figyelmet szerezni. Megbeszéltük azt is, hogy ehhez jelentős tartalomra van szükség, ezt Köbölék ragyogóan teljesítették. Szükség volt arra is, hogy készüljön olyan ajánlat, amellyel sikerülhet feliratkozókat gyűjteni.

A régi tartalmat ezért újra fésültük és új címekkel bevezetőkkel láttuk el. Voltak olyan tartalmi részek, amelyeket teljesen átírtunk. A megszületett tartalom már papíron is másként kommunikált, de a hatást a honlap grafikus kiállása és a nagy képek jelentősen fokozzák.

A megszületett webstruktúrához kapcsolatunk egy remek emailküldő alkalmazást, amivel gyerekjátéknak tűnik színvonalas hírleveleket küldeni. Elkészítettük a feliratkozó metódusokat és előre megírtunk néhány hírlevelet. Néhány nap alatt üzembe helyeztük.

Az eredmény

 • A házaspár azonnal pozitív visszajelzések tucatjait fogadta
 • Beindultak a feliratkozások, méghozzá meglepően jó iramban
 • A honlapot egyszerű használni, ezért új tartalmak érkeznek
 • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
 • A hírlevelek és a honlap bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
 • S a lényeg: hamarosan meglendült a foglalások száma

Nagyszerű volt együtt dolgozni! Zsolt ezt írta:

 • “Vendégházunk klasszikus értékeivel összhangban lévő, figyelemfelkeltő tartalom született a közhelyes fordulatok mellőzésével. Az oldalunk látogatottságának minőségi mutatói láthatóan javultak és a változtatás eredményességét a foglalások számának növekedése is igazolja.”
  Köböl Zsolt
  szallasorsegben.hu
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!