honlap kivitelező, honlap marketing
BMS Informatika
2017-05-11
Házavató
2017-01-09

Slide background
Slide background
Slide background

Így készült a honlap és az arculat

 

A munka részletei

A fejlesztés során először jól átbeszéltük az egész tevékenységet és átnéztük a korábbi honlapot. Már akkor látszott, hogy tartalmi vázlatként nagyon jól lehet alkalmazni. A megtekintett honlap és az megbeszélt részletek alapján átstrukturáltuk a mondanivalót. Új részek, új témafelosztás született.

A formaterven ez már jól látszott, és Csabiéknál nagyon jó értékelést kapott. Változtatás nélkül tudtunk továbbhaladni. Második körben elkészült egy-két új aloldal, majd a harmadik körben a teljes honlap. Néhány hét alatt az alapoktól kezdve felépült egy új weboldal, ami kifogástalan, mobilbarát felépítéssel tájékoztatja a potenciális ügyfeleket.

Kiegészítésként beindítottuk mellé a korábban is működő, de időközben felfüggesztett Adwords kampányt, ami naponta hajtja a honlapra a potenciális ügyfeleket.

Az eredmény

 • Pozitív visszajelzések a weboldallal kapcsolatban
 • Színvonala bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
 • Egyszerű használni, programozói tudás nélkül
 • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
 • Kapcsolatfelvételre motivál, ami vonzza a megrendeléseket
 • Csabiék örülnek a honlapnak, teljesen magukénak érzik
 • Napokon belül új megrendeléseket kezdett közvetíteni

Nagyszerű volt együtt dolgozni! Csaba ezt írta:

 • "Nagyon örülök a honlapunknak és hamarosan kaptam is visszajelzést. Egy megrendelőnk azért választott minket mert jó a weboldal átlátható és a képeken rajta vagyunk mi is, ezért látja ki megy ki hozzá."
  Csaba
  Mindentviszunk.hu Kft.
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!