G-TA
2017-05-12
Mindentviszünk
2017-04-27
Slide background
Slide background
honlap kivitelező, honlap marketing

BMS Informatika weboldala

Honlapfelújítás BMS Informatikánál

Az ügyvezető asszonnyal, Marikával már régi a kapcsolat az Együttműködő Vállalkozók Szervezete kapcsán. A nyár elején azzal fordult hozzám, hogy új weboldalt szeretnének a régi helyett. A régi, elavult weboldal nem töltötte be a szerepét, mivel az idők folyamán kiöregedett. Feladat tehát annak teljes megújítása a tartalmi anyagok lényegi megtartásával.

Nyár közepére elkészült a formaterv, augusztusban pedig átadásra került a kész honlap.

Megújult kommunikáció

A weboldal teljesen szabad kezet ad a szerkesztőnek, otthonról, irodából lehetséges a tartalmat bővíteni. A régi honlap tartalmát újraszerkesztettük. Bizonyos, elavult részeket elhagytunk, más részeket újratördeltünk. Így egészen más struktúrát alkottunk. Az olvasó ezért nem vész el a részletekben, világos, átlátható menüsorral fogtuk össze a tartalmi részeket. A fejezeteknek új címeket adtunk, a beharangozó szövegeket megigazítottuk, újra felépítettük.

A munka részletei

Seo barát struktúra

A honlap seo modullal van ellátva, vagyis a szerkesztők saját tartalmaikat nehézségek nélkül, önállóan keresőbarát formába tudják hozni. Így lehetsőg van a későbbi tartalmakkal is esélyes módon versenybe állni a keresőrendszer oldalain.

A honlap előnyei és amit még mellétettünk

 • Világos, modern kiállás, ami kiemeli gazdáját a tömegből
 • WordPress tartalomkezelővel egyszerűen szerkeszthető struktúra
 • Seo barát webcímek, seo modul, ezért a későbbi tartalmak is esélyesek a keresőben
 • Komplett újraszerkesztés
 • A régi honlap átstruktúrálása
 • A kezdő tartalom keresőoptimalizálása

Az eredmény

 • Pozitív visszajelzések a weboldallal kapcsolatban
 • Színvonala bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
 • Egyszerű használni, programozói tudás nélkül
 • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
 • Kapcsolatfelvételre motivál, ami vonzza a megrendeléseket

Reszponzív kivitelénél fogva rugalmasan alkalmazkodik a megjelenítő eszköz kijelzőjének arányaihoz. A reszponzív honlap kiválóan olvasható a járatos okostelefonokon, és a tabletgépeken. Mobil kompatibilis felépítésének köszönhetően a cég nagyszerűen eléri azokat is, akik ilyen eszközökön böngészik az internetet.

Nagyszerű volt együtt dolgozni!

  Mária
 • "Projektünk során a kreatív ötletek megnyerték a tetszésemet.
  Nagyon meg vagyok veled elégedve a végeredménnyel."

  Mária
  Bmsinformatika.hu Kft.
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!