Őssejtterápia shop
2018-03-01
G-TA
2017-05-12


Így készült a honlap, ami versenybe állt az év honlapja pályázaton

 
Néhány képernyőfotó, kattints a képekre!

A munka részletei

Bár a korábbi honlap rendelkezésre állt, arról csak kevés tartalmat használtunk fel. Megnéztük, mely részeket lehet használni, közben Csillával és Gergővel rendszeresen konzultáltunk a tartalom kiegészítése érdekében. Az általuk elküldött szakmai vázlatokat aztán kiegészítettük, egyes részeket átírtunk és a honlapra szerkesztettük azokat. A főbb üzeneteket a konzultációkon elhangzott célokkal összehangoltan írtuk fel a kezdőlapra és a témakörök elejére.

A webshoppal kapcsolatban új képek készültek, szép egységes fotók prezentálják a termékeket. Örömmel tapasztaltuk, hogy Gergőékkel remek összhang alakult ki, lelkesen követték azokat a javaslatokat, amelyeket megbeszéltünk.

A remek együttműködés megkoronázása az új weboldal, amit teljes mértékben magukénak éreznek. Amikor azt javasoltam, hogy nevezzük be a honlapot az év honlapja pályázatra, örömmel beleegyeztek.

Az eredmény

 • Rövidesen pozitív visszajelzések tucatjai érkeztek
 • Beindultak a megrendelések a honlapon
 • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
 • A honlap bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
 • S a lényeg: a megkeresések növekvő száma, aminek Gergő szívből örül

A munka technikai részéről röviden

A honlap wordpress/woocommerce alapokon felépített oldalakat vonultat fel, webshoppal kiegészítve. Természetesen bankkártyás fizetési lehetőséget tartalmaz, a magyar Barion rendszert kapcsoltuk be. A tartalmat az alapoktól újraépítettük, figyelemfelhívó üzenetekkel és újraírt tartalmi részekkel. Csatoltunk egy optimalizáló plugint, amivel a jövőbéli tartalmakat is felhasználói szinten lehetséges keresőbarát formába hozni. Az egyes aloldalakat új képekkel illusztráltuk, amelyeket profi fotóssal készítettünk el. Az egészet működtetjük, a webcímekkel és az e-mailforgalonmmal együtt. Gergőéknek soha nem lesz különösebb gondja a tárhellyel.

Nagyszerű volt együtt dolgozni! Gergő ezt írta:

 • Mézes Gergő

  Örülök, hogy végre megtaláltam a partneremet, akire biztosan számíthatok. Több korábbi honlapom volt már, de amit az Gábor és csapata alkotott, az minden szempontból kiemelkedő. Ajánlom őket, ha Te is lelkiismeretes, tudatos elvek szerint dolgozó webes partnert keresel.

  Molnár Gergely
  Mézesgergő Méhészete
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!