eredményes honlap
Helló Zemplén
2018-03-20
mézesgergő honlap
MézesGergő
2017-09-17

ossejt-intro01
ossejt-intro02
ossejt-intro03
ossejt-intro04

Így készült az Őssejtterápia.hu

A régebbi honlap bár megfelelően működött, világosan látszottak rajta az évek ráncai. Ezért szépen újraépítettük, modern, reszponzív köntösbe öltöztettük. A korábbi tartalmat szétszedtük és újra összeraktuk. Ezzel megújítottuk a tördelést, néhány dolgot újraírtunk és nagyobb képekkel operáltunk. A létrejövő produkció világos, jobban áttekinthető képet mutat. A sok fehér hely tagolja a tartalmat. A címeket egyértelműen kiemeli a tördelés, az alkalmazott betűtipus pedig alátámasztja a téma high-tech jellegét.

Az új honlap ezt nyújtja:

  • egyszerűen használható, világos navigációval működik
  • bármikor módosítható, ezért nem kell várni a szerkesztőkre
  • megragadó módon képviseli a márkát
  • vonzóan fogalmazott, átlátható struktúra érkezik

A munka részletei

A honlap felépítéséhez szokásunkhoz híven Wordpress tartalomkezelőt állítottunk szolgálatba. Az alaprendszer telepítése után azonnal feltettünk egy Woocommerce webshop modult, ami a termékek megjelenítését végzi, illetve vezényli a megrendelés folyamatát. A termékek leírását a korábbi honlapról átszerkesztettük, a képekkel azonban gond volt. A korábbi honlap képei alulmúlták azt a méretet, amivel érdemes dolgozni. Ezért a képeket illetően feltúrtuk az internetet és le is vadásztunk olyan méretű illusztrációkat, amelyek már méltóak voltak a honlaphoz.
Pár aloldalt egyszerűen megszüntettünk, vagy összevontunk, és létrehoztunk teljesen újakat. Az így létrejövő összes oldalt optimalizáltuk.
A honlap vizualitását viszont jelentősen átformáltuk. Szépen válogatott képekkel igyekeztünk dolgozni, amelyek méltón támogatják a márkaüzenetet. A korábbinál több képet, HD képanyagot szerkesztettünk a honlapra.
A fejlesztés során figyeltünk arra, hogy a megfelelő tördelés, és a képi megjelenés elegáns maradjon. Meglátásunk szerint ez sikerült, a weboldal meggyőző, könnyen navigálható, miközben látványos elemeket sorakoztat fel.

Nagyszerű volt ezen a honlapon dolgozni! Balázs ezt írta:

  • "Köszönöm, kiváló produkció született. Végre egy olyan csapat, aki érti amit csinál, tudja amit csinál és meg is csinálja, ahogyan kell.“
    Drahos Balázs
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!