mézesgergő honlap
MézesGergő
2017-09-17
honlap kivitelező, honlap marketing
BMS Informatika
2017-05-11

G-TA weboldala

Új szemlélet, amivel megújítottuk a honlapot, meglendítettük a forgalmat…

A G-ta Kft. az egészséges otthon és munkahely szakértője. Ipari elszívók, központi porszívók értékesítésével, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik budapesti székhellyel. Az első megbeszélésen Krisztián elmondta, hogy szeretné megújítani cége online jelenlétét. Nyitott volna olyan együttműködésre, aminek eredményeként mérhetően bővülne az üzletvitel. Megállapodásunk egy hosszútávú, rendszeres, közös munkát vázolt, amely során a webes üzletvitel fellendítését tűztük célul – mérhető mértékben.

Új alapokkal indítottunk

Első lépésben felépítettünk egy újragondolt honlapot. Újrafogalmaztuk az üzeneteket, közvetlenebbé tettük felütést, elintéztük, hogy a látogatók érdekesnek találják a honlapot, amit jó lapozgatni. Ezért kibővítettük a korábbi tartalmat, s keresőbarát módon építettük fel. Megírtunk kezdésnek pár blogposztot. Ezek többségét elhelyeztük a közben létrehozott facebook oldalon is.

A munka részletei

Feliratkozás, automatikus folyamatok beépítése

Összeraktuk a feliratkozó rendszert, miután elkészítettünk egy anyagot, ami a központi porszívó beszerelésnek buktatóit magyarázza. A feliratkozás működik, illesztettük a meglévő CRM rendszerhez. Megírtunk egy sorozat hírlevelet a feliratkozott címzettek részére, ez a hírlevélsorozat arra hivatott, hogy újra és újra megszólítva a címzetteket észben tartassa a G-TA kft. ajánlatait. Ugyanezt végigcsináltuk az ipari elszívókkal kapcsolatban is. Mindkét termék esetében összállítottunk egy ajánlatkérő rendszert, így a honlapon egyszerűen lehet ajánlatot kérni.

Miután kész volt a feliratkozó és ajánlatkérő rendszer, elindítottunk az adwords kampányt, amely megbízhatóan tereli a honlapra az érdeklődőket. Így automatizáltuk a honlap működését, a kampány folyamatosan működik.

Új célok, szemlélet, új céges kommunikáció

Időközben tárgyaltunk és álláspontot alakítottunk ki a kommunikáció új stílusával kapcsolatban, amit hozzáigazítottunk a honlap színvonalához. Ennek keretében átnéztük a cég ajánlatait és teljesen új formátumot javasoltunk. Krisztián egyetértésével átalakítottuk az írásos ajánlat formátumát. A kétoldalas puritán felépítésből egy 5-6 oldalas színvonalas ajánlati sablon lett. Ennek következményeként emelkedett az elfogadott ajánlatok aránya.

Az együttműködés tartalma és az eredmény

Az együttműködés eddig érintette a honlapot, annak összes folyamatát, és kampányát. A feliratkozók számára előkészített anyagokat, a feliratkozó metódust és a hírlevelek tartalmát és kiállását. A kapcsolt adwords kampány megalkotását és után követését. Az időközben megbeszélt új kampányok felépítését és beindítását. A céges ajánlatok tartalmát, hangsúlyait, formáját.

Az együttműködés eredménye a központi porszívók értékesítésének 30%-os növekedése, Színvonalasabb és kvalifikáltabb vevői réteg elérése, kevesebb garanciális ügyintézés. Nagyobb profittal történő értékesítés, aránylag kevesebb munkaterheléssel.

Így folytatódik

A továbbiakban is hetente konzultálunk. Partnerünk elégedett, mert a honlap mellé komplett szemléletet kapott, annak minden eszközével. A jövőben a gyengébben bizonyító területekre fogunk koncentrálni, hogy azokat is szilárdan megerősítsük.

Az eredmény

 • Pozitív visszajelzések a weboldallal kapcsolatban
 • Színvonala bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
 • Egyszerű használni, programozói tudás nélkül
 • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
 • Kapcsolatfelvételre motivál, ami vonzza a megrendeléseket

Nagyszerű volt együtt dolgozni!

  Kanizsár Krisztián
 • „Csak” egy új honlapot szerettünk volna, azonban gyorsan rájöttünk, hogy ez nem elég! Örülök, hogy összehozott a sors Gáborékkal, aki megmutatta, miről is kell szóljon egy weboldal, hogyan lehet, kell megmutatni azt amivel foglalkozunk. Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Rendkívüli szakmai felkészültségről tett tanúbizonyságot számomra. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…

  Kanizsár Krisztián
  G-ta Kft.
Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!