biotrans
Biotrans
2019-01-15
eredményes honlap
Helló Zemplén
2018-03-20

Slide background
Slide background
Slide background

Így készült a honlap, ami méltó a cég jó híréhez

 
Néhány képernyőfotó, kattints a képekre!

A munka részletei

A hozzánk beérkező írásos anyagokat vázlatnak tekintettük. Gyakran előfordul, hogy a beérkező tartalmak nem éppen bőbeszédűek. Ezzel nincs semmi gond, hiszen partnereink naponta mással vannak elfoglalva, nincs erre megfelelő kapacitásuk, vagy éppen másban profik, pont nem a szövegírásban.

Ezért némely szakmai részleteknek utánajártunk, ilyenek voltak példaként a Pilkington autóüvegek és a Sika ragasztók témái, amelyekből külön bekezdések, illetve bővebb anyagok születtek.

A hozzánk küldött anyagokra általában jellemző, hogy amennyiben szükséges és megengedik, azokat újraszerkesztjük, újabb részletekkel egészítjük ki. A szükséges információknak magunk járunk utána az interneten, vagy konzultációkon addig beszéltetjük partnerünket, amíg össze nem áll egy bővebb infócsomag a témában. Ebből aztán írunk egy-egy posztot vagy egyéb tartalmakat.

Az eredmény

  • Gyorsan felépülő szép honlap
  • A reszponzív megjelenéssel a mobilos közönség is elérhető
  • A honlap bizalmat és imázst épít, s ez jól érezhető
  • Pozitív visszajelzések érkeznek

A Ferdiautó weboldala körülbelül 6 hét alatt készült el, miközben 3-4 konzultációs fordulót, egyeztetést tartottunk. Ebben az esetben nem volt túlságosan sürgős a befejezés, tehát szép laza együttműködést hagytunk magunk mögött. Lehetséges ettől szorosabb ütemtervet is tartani, például a minap készült egy újabb produkció két hét alatt nulláról a megrendeléseket közvetítő webshopig.
A tartalomfejlesztés utolsó munkafázisa volt a honlap keresőoptimalizálása. Az elhelyezett tartalmakat kihegyeztük a megfelelő kulcskifejezésekre, majd feltöltöttük a webhelytérképet a guglihoz. Ezt követően 1 napon belül megtalálható volt a weboldal, méghozzá a kereső első és második oldalán. Ez a továbbiakban csak javulni fog.

A munka technikai részéről röviden

A honlap Wordpress alapokon működik. A tartalmat az alapoktól építettük, figyelemfelhívó üzenetekkel és újraírt tartalmi részekkel. Csatoltunk egy optimalizáló plugint, amivel a jövőbéli tartalmakat is felhasználói szinten lehetséges keresőbarát formába hozni. A honlap saját kezelésünkben működő tárhelyen lakik, ami remek sebességgel szolgálja ki. Üzembiztos, gyors tárhelyet szolgáltatunk a honlap számára 1 évig teljesen díjtalanul. - Ezért jelenleg semmilyen gyorsító (caching) eljárást nem kell alkalmaznunk.
  • Minden megbeszélés során érezni lehetett a hozzáértést. Remek javaslatokat kaptam, amelyek sorban megvalósultak. Gyors és gördülékeny együttműködés volt, köszönöm!

Remek volt együtt dolgozni! Mi is köszönjük a bizalmat.

Ezt a honlapot jól bekentük honlapragasztóval, de...

Vajon Te mit tehetnél, hogy magasan kiemelkedj a tömegből?

Vajon, a Te vállalkozásodat hogyan segíthetné a Honlapragasztó?

Olvasd el esettanulmányunkat, amely bemutatja, hogyan lendült meg két vállalkozás szekere a Honlapragasztó szemléletének köszönhetően!

Részletes információk arról, hogyan érdemes felépíteni a stratégiát, ami megerősít az interneten és meglendíti vállalkozásod eredményeit.

Olvasd el, meríts belőle és csináld utánuk!
honlap stratégia

30% növekedés egyetlen év alatt

Egyik partnerünk egy év alatt 30%-kal növelte értékesítését, miután bevezettük a Honlapragasztó szemléletét egy új honlappal és a köré épített stratégiával. Olvasd el, mit tettünk ennek érdekében, hogyan érhette ezt el. Te már felkészülten kezdhetsz hozzá.

"Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…"
Kanizsár Krisztián, G-TA Kft.
honlap marketing

10 milliós forgalom hónapok alatt

Hogyan segítette hozzá a honlap és az alkalmazott szemlélet az induló vállalkozást ahhoz, hogy havi 10 milliós bevételre tegyen szert, mindössze pár hónap alatt? Olvasd el, hogyan sikerült, alkalmazd Te is, és lendítsd meg céged üzletvitelét ehhez hasonlóan!

"Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is rendszeresen konzultálunk." - Mulik Sándor, Open Doors Kft.

A két esettanulmány hozzáférésének hivatkozását elküldjük e-mailben.
Érdemes elolvasni, mert megismerheted az elvégzett munka részleteit, és jócskán meríthetsz belőle. Nagyszerű útmutatóként szolgál ahhoz, hogyan alakítsd ki nézőpontodat és növeld vállalkozásod bevételét, megerősödve az interneten. A versenytársak nem is fogják érteni, mi történik...
Kérd el most!
 


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!