Ügyfélvélemények, így kérd eleganciával
2018-04-16
kommunikációs eszköz
Minek a honlap, ha van nekünk fészbúúk?
2018-05-06

WordPress trendek 2018

A Wordpress lényege, hogy keretrendszeréhez számos kiegészítőt kapcsolva személyre szabott, igazi nagyágyú weboldal építhető!

Most megmutatom igazi erejét, sőt a legújabb trendeket, amelyek a versenytársak fölé emelnek!

Olyan jellemzők érkeznek, amelyek teljesen, vagy viszonylag újak,
amelyeket követve kiemelkedő weboldalak építhetők,
- mint amit megérdemelsz Te is...

#1 Alternatív, új szerkesztőeszközök

Bonyolultnak tartod a webszerkesztést? Csak mert nem láttad a legújabb Wordpress lehetőségeket, amikkel lassan már a takarítónéni is képes új híreket közölni az interneten.

A korábbi megoldás igencsak szűk szerkesztési lehetőségekkel volt megáldva, de ennek vége. Egyre bővül azon kiegészítők sora, amelyek leváltják a nehézkes szerkesztést. Az újabb verziók egyre inkább azt az irányt támogatják, amikor a honlap felületén szerkesztheted tartalmaidat, amit látsz, azt kapod alapon.

Nézz bele ebbe a videóba, ami bemutatja a legújabb szerkesztési lehetőségeket. Ezzel saját kezedben veheted a honlapot, Te vagy kollégád egyszerűen kezelheti a tartalmakat.

#2 Minimal

Továbbra is hódít a letisztult, nagy fehér helyekkel dolgozó grafikus stílus, ami esztétikus, átlátható módon tolmácsolja a dolgokat. Ízlés kérdése a minimal tökélyre fejlesztése, én marketingesként is támogatom, de van egy határ, amikor már túlságosan minimal a minimal…

Nézz meg erre egy példát!
Kattins a képre!

#3 Színes internet, vibráló színek

Az elmúlt években igyekeztünk az üzleti weboldalakat üzleti színekkel kifejezni, azonban ennek trendje felborulni látszik, s ez nem lesz hátrányunkra. Divatba jönnek az igazán színes honlapok, amelyek vibráló árnylatokkal kényeztetik szemünk szivárványhártyáját. Ezzel akár teljes mértékben egyetértek, végre színesebbé válik a net, és megszabadulunk pár kötöttségtől. Legyen az önkifejezés szabadsága szélesebb a céges honlapokon is! Már ami a színeket illeti.

Nézz meg erre is egy példát!
Kattints a képre!

#4 Aszimmetrikus elrendezés

Az évek óta gyökeret vert honlap-elrendezéseket viharként szétfújó irányzat érkezik, amely terjed, mint a kullancs tavasszal. De ez most tényleg jó irány! Izgalmasabbnál izgalmasabb honlapképek születnek azzal, hogy nem követjük a szimmetria ősi törvényét és a faltól falig felépítés megrögzött szokását. Íme, egy az új irányzat ékkövei közül, amely egyesíti a minimal design puritán jellemzőit, és az aszimmetrikus megjelenést. Méghozzá erőteljesen.

Nézd meg a példát!
Kattins a képre!

#5 Képre rácsúszó szöveg

A honlapok ugyebár képeket és szövegeket alkalmaznak, de mindig vigyáztunk, hogy azért ne csússzanak össze. Kép és szöveg egymás mellett, vagy egymás fölött. Az új trend pontosan erre játszik, illetve ezzel ellentétesen. Mára divat lett ráfolyatni a szöveget a mellette lévő képre, ezzel új és trendi oldalkép keletkezik.

Így újszerű hangulatot, divatos tipográfiát lehet megvalósítani, amely kiemeli modern hozzáálláásunkat a munkához és a világ egyéb dolgaihoz.
Kattints a képre!

#6 Animált elrendezés

A legjobb templétek lehetőséget adnak annak beállítására, hogy a honlapon megjelenő egyes részek milyen módon kerüljenek szem elé. Csússzon be oldalról? Netalán előtűnjön a semmiből? Essen le fentről? Vagy guruljon be jobbről? - Hűha, ez ám a dinamikus honlapkép!

Korábban megszokhattad, hogy a honlap görgetésekor a dolgok alulról érkeznek szépen sorban. Ma már ettől sokkal mozgalmasabban történhet a dolog. Vedd észre, ez az oldal pont így érkezik!

( Ez nem biztos, hogy minden mobilon működik, inkább az asztali verziókon )

#7 Mikro animációk

Ez egy aránylag egyszerű honlap elem, amikor a kép fölé viszed az egeret, az egy picit megmozdul. Esetleg más elemek is mozdulnak a honlapon, a kialakítástól függően. Itt tehát vége a régi statikus honlapképnek, izgalmas dolgok történhetnek a honlapon, amint fel-alá kóricálsz az egérrel. Ez tulajdonképpen apróság, de ismerheted a mondást, hogy a részletekben bújik meg a lényeg.
Egy szó, mint száz, az ilyen honlapok dinamizmust érzékeltetnek, hadat üzennek az unalomnak. Amennyiben a mondanivaló dinamikája is követi ezt a trendet, az modern céget tolmácsol és messze űzi az unalmat a honlapodról. Van ahol ezt felhasználó élménynek hívják, s ha ezeket az apróságokat sorban követed és alkalmazod, akkor a Te honlapodat igenis élmény lesz böngészni.

#8 Diagonál, átlós grafikus jellemzők

Egy klasszikus honlap többnyire vízszintes szekciókkal jelenik meg, a tartalmi elemek vízszintes határolókkal különülnek el egymástól. Ennek üzen hadat ez a remek template, amely formabontó módon átlós elválasztókkal és grafikus vonalakkal dolgozik.

Üdítő ránézni egy ilyen formabontó honlapra, amely valóban szokatlan látvány. Nézz meg egy példát itt!
Kattints a képre!

#9 Kiemelt, nagyméretű feliratok

A technika fejlődésével ma már hatalmas felbontású monitorok állnak rendelkezésre, ezzel beköszöntött egy új trend, ami hatalmas betűkkel, feliratokkal operál. Vége a félreértett üzeneteknek, ezek a címek magukért beszélnek, főleg ekkora méretben.

Erről nem is kell többet írnom, nézd meg a saját szemeddel:
Kattints a képre!
ossejt-intro01

#10 Az illusztrált sztorizós

Ez már eléggé kiáltozik grafikus után, amikor egy weboldal így, egyedien illusztrált módon mondja el üzenetét. Ha eléggé szofisztikált vagy, akkor választhatsz ilyen megoldást is, amivel egészen biztosan kiemelkedsz a mezőnyből. Igazi sármos módja a marketingüzenet célba jutattásának, ha ilyen egyedi módon teszed azt, mint Artur Jones.

Kattints a képre!

Ha követed ezeket a trendeket, gyönyörűen elegáns weboldal fogja képviselni cégedet, vállalkozásodat az interneten, - kimagasló felhasználó élménnyel várhatod érdeklődőidet, akik számára tényleg élmény lesz az első találkozás!

Betöltés...

Wordpress trendek: Szerinted hasznos volt ez a cikk?

Köszönöm!
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet!
Kérem, válassz egy opciót!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!