Több vevő jobb kommunikációval? Így találj partnert ehhez
A mobil honlap átkai. Itt egy újabb!
A mobil honlap átkai
2018-06-25
hírlevél
A hírlevél 4 legfontosabb haszna
2018-06-28

Jó lenne több vevő? Ki fogja ezt garantálni?

több vevő
Egyszer nálad is eljöhet a pillanat, amikor arról döntesz, hogy új alapokra helyeznéd az internetes kommunikációt. De vajon...

Mi garantálja, hogy a következő honlapod jobb lesz?

Olvasd el, hogyan érdemes partnert választani ehhez!
Milyen garanciák léteznek, amelyek bizonyosságot jelenthetnek ezzel kapcsolatban? Ha biztosra szeretnél menni és nem csak tapogatózni egy megfelelő webes után, akkor ezeket nézd meg!

Ne légy kötve!

Már régen nem kell programozónak lenned, ha saját kézbe szeretnéd venni a honlapot, és azzal együtt a kommunikációt. A Wordpress tartalomkezelő a mai honlapok kb. egyharmadát működteti, ezért kiváló megoldás, és nem jelent kötöttséget. Nem leszel másra utalva a honlappal, nem leszel kötve egy adott programozóhoz, és ha van egy jó híred, pár kattintással megjelentetheted a honlapon.

Mi készült korábban?

Nézd meg a referenciákat! Érdemes figyelni az esztétikát, a tördelések tisztaságát, az honlapokon szembejövő üzenetek világos, érthető voltát. Eközben kérdezd meg magadtól, vajon nekem is megfelelne egy ilyen vagy hasonló honlap? Ha megfelel, akkor újabb piros pont.

Hogyan beszél?

Hívd fel telefonon, beszélgess vele pár percet! Így felmérheted, mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire segítőkész, hogyan kommunikál. Milyen tanácsokat ad, vajon ad egyáltalán tanácsokat? A későbbi közös munka hangulatát és eredményességét ez a kommunikáció fogja megalapozni. Ha jó érzésed van, akkor újabb pipa.

Milyen extrát nyújt? Ezért érkezik több vevő!

Mint nyilván tudod, a webes kommunikáció nem pusztán honlap. Ott vannak azok a marketinges fordulatok, amelyek nem csak kiemelnek a mezőnyből, de weboldalad eredményeinek motorjaként szolgálnak. Olyan folyamatok, amelyek ma már nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy weboldalad igazi üzleti eszközként működjön. Közösségi oldalak, kampányok, a webes marketing sava és borsa. Sohasem weboldalról beszélünk, hanem kommunikációs stratégiáról, ami megvalósítja céljaidat. Ezért érdemes olyan partnerrel kezdened, aki otthon van e területeken és segítséget nyújt stratégiád felépítésében. Ami talán lényegesebb, mint maga a honlap.

Milyen felelősséget vállal?

Milyen garanciákat nyújt arra, hogy a későbbi produkcióval elégedett leszel? A legjobb a pénzvisszafizető garancia, mert az teljes mértékben elsöpri a kockázatodat. Nem csupán arról van itt szó, hogy visszakapod a pénzed, hanem azt a bizonyosságot jelenti, hogy felelősséget vállal a munkájáért. Ez sokkal fontosabb infó, mint a pénz…

És a technika

Egy wordpress honlapot technikailag összerakni nem olyan nagy kunszt. Azonban a gond nélküli üzembiztos működtetés, a biztonság és a felmerülő problémák megbízható megoldása egy másik dolog. A Wordpress bizony kér pár technikai és műszaki feltételt. Egy profi webessel ilyen gondokba nem fogsz belefutni, mert tudja, mi a titka a sima működésnek.

Így kezdd el!

Nézd meg mit ajánlok, hogy következő weboldalad többet jelentsen képek és szövegek együttélésénél sőt, ügyes juhászkutya módjára terelje hozzád a potenciális ügyfeleket minden nap! Több vevő, bővülő eredményekkel.

Kattints és olvasd el!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Kérhetem a véleményedet?

Betöltés...

Ki fogja ezt garantálni..: - Szerinted jó infó volt?

Köszönöm!
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet!
Válassz egy opciót!