Képek optimalizálása!
2015-08-18
A sikeres honlap képlete
2016-01-04

Saját honlap percek alatt?

Nem a Te pályád a honlapszerkesztés, mégis szívesen elkészítenéd álmaid honlapját? Ami megragadóan szép, mobilbarát? Teljesen kézben tarthatod tartalmaidat, és percek alatt össszekattinthatod legújabb posztodat anélkül, hogy egyetlen sornyi programkódot is leírnál!

Ezentúl lehet, hogy nem keresel új honlapkészítőt, vagy elküldöd a jelenlegit, mert saját kezeddel is imázsépítő, klassz grafikus kiállással megragadó honlapot készíthetsz magadnak!

Nézd meg ezt a videót!

Néhány perc alatt megmutatom az eszközt, ami segítségedre lesz a megvalósításban! (A felmondott szöveget nem írtam le előre, ezért nézd el, ha néha megbotlik a nyelvem…)
A Mobirise program teljesen díjtalanul letölthető az internetről. Nem kell fizetned érte, mégis működik a windózodon, vagy mac gépen, esetleg androidon. A telepítés alig pár perc alatt egyszerűen, gond nélkül folyik, hamarosan birtokba veheted legújabb szerzeményedet, amivel játékká alakul a honlapszerkesztés hajdan összetett munkája.

Honlapszerkesztés játszva

De tényleg. A program felülete egyszerűbb nem is lehetne, a honlapszerkesztés alapvetően drag-n-drop módszerrel folyik. A felsorolt modulokat csak be kell húzni a honlap megfelelő részeire és átirni a szövegeket. Soha nem volt ennyire egyszerű a honlapkészítés! A program grafikusan láttatja a szerkesztés menetét, de ha élesben szeretnéd látni a honlapot, egyetlen kattintással a böngészőben is szemügyre veheted.

Lenyűgöző hatékonyság

A legelső próbálkozás alkalmával 2-3 perc alatt elkészítettem egy aloldalt, s ebben benne voltak a képcserék, az alapértelmezett szövegek átírása. Rettentően egyszerűen kezelhető a felület, és olyan mértékben testreszabható a honlap, hogy Te is egészen biztosan megtalálhatod a saját magad számára megfelelő oldalberendezést.

Előnyök és hátrányok

Ha az a cél, hogy gyorsan felépíthető és egyszerűen kezelhető weboldalra tégy szert, akkor megoldást jelenthet a Mobirise. Olyan hatékonyan dolgozik, hogy egészen egyszerű játékká változik a honlapszerkesztés. Ugyanakkor el kell mondani, hogy a program nem profi eszköz, ezért bizony vannak korlátai. Nincs seo tuning és nem látunk képgaléria, táblázat, feliratkozó lehetőségeket.
Bár, akik ez utóbbira vágynak, azok valószínűleg nem a Mobirise-zal számolnak.

Vajon miért mutattam ezt be itt a honlapon?

Még valaki azt gondolhatná, hogy nekünk, a honlapmarketinggel foglalkozó szakiknak az ilyen programok valamifajta konkurenciát jelentenek. Hiszen, aki egymaga megoldja velük a gondjait, azok nem hozzánk fordulnak. Ez bizony valószínűleg igaz is! Mégsem esem kétségbe, sőt!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!