wordpress biztonsága
WordPress biztonsága, hogyan fokozhatod?
2017-01-18
email marketing, e-mail marketing
Kell a listához emailcím vagy nem?
2017-01-24

Push üzenetek, üzenj a böngészőben!

Így érheted el célcsoportodat a böngészőn keresztül.

A push üzenetek használatával el sem kell kérned az emailcímet, mégis egyenesen a szemük elé tálalhatod híreidet.

A hírportáloknál megszokott, hogy megkérdezik tőled, szeretnél-e értesítést kapni a legújabb hírekről. Ha szeretsz jól informált lenni, csupán egy-két kattintásodba kerül és holnaptól a monitorodra vagy éppen a mobilodra kapod a legújabb híreket push üzenetek formájában. Még az e-mail címedet sem kell megadni, mert rögtön a böngésződ sarkában, egy kicsiny ablakban jelennek meg a legújabb hírek.
Neked talán nem lehet ilyen saját internetes szócsöved? Te vajon hogyan tehetnél szert a push üzenetek klassz eszközeire, amivel anélkül képes leszel elérni a célcsoportot, hogy egyetlen e-mailcímet is elkérnél?

Képzeld el, hogy célcsoportod képernyőjére küldhetnéd saját értesítéseidet. Nulla késleltetéssel, de akár időzítve. Amikor az ember megnyitja a böngészőjét, azonnal érkezik az értesítés. Vajon mi kell ehhez, hogy Te is ilyen módon képes légy a közvetlen kommunikációra?

Ha WordPress honlapod van, akkor szerencsés lehetsz, mert egyszerű modul segítségével be lehet állítani a push üzenetek kommunikációs rendszerét.

Push üzenetek, erre használhatod

– Blogértesítőre
– Időzített vagy azonnali üzenetek eljuttatására
– Kampányok részeként

Így szerelheted be meglévő honlapodhoz

1. Kell egy közreműködő fél, aki eljuttatja az üzenetet honlapod látogatóihoz. Ehhez találni kell olyan szolgáltatót, aki ezzel foglalkozik. Nevezzük most push szolgáltatónak. Nyitsz náluk egy fiókot, s ő pedig némi díjért vagy díjtalanul eljuttatja üzenetedet a böngészőn keresztül azoknak, akik a honlapodon ehhez hozzájárulnak.

2. Honlapodra kell egy modul, amely megteremti a kapcsolatot honlapod és a push szolgáltató között. Így a szolgáltató az ott nyitott fiókodban gyűjti azokat, akik engedélyezték az értesítőidet.

3. Amikor van egy jó híred, egy új publikációd, vagy éppen egy új kampányod, a push szolgáltatónál nyitott fiókodban megírhatod az értesítést „követőid” számára.

4. A push szolgáltató a kért időpontban kiküldi az értesítést, ami megjelenik a címzett böngészőjének sarkában egy kis ablakban. Az értesítés kattintható is, és egy előre beállított webcímre irányítja a kattintót.

Voalá! Készen is van.

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!