Gyakornoki program a az AlphaDesign Bt-nél

 
Támogatási forrása ESZA (Európai szociális alap)
Kedvezményezett neve: AlphaDesign Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Projekt címe:Gyakornoki program a az AlphaDesign Bt-nél
Támogatás összege: 6 575 900
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2018.01.21.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00343Projekt bemutatása:

Az Alphadesign már 16 éve foglalkozik azzal, hogy cégeknek, vállalkozásoknak segít több partnert, ügyfelet szerezni az internetről. Lényegre törő kommunikációval, tiszta felépítéssel segít, így ügyfelei kiemelkednek a versenytársak közül és azonnal képesek megragadni célcsoportjuk figyelmét.

"Akár címszavakból felépítjük a weboldalt, vázlatokból megírjuk a tartalmat és ajánlatokat. Megtanítjuk a szemléletet, amely eredményessé teszi üzletviteleket az interneten."

A vállalat az elmúlt években folyamatosan tudta növelni az árbevételét, azonban 2015 évben elérte a rendelkezésre álló munkaerőkapacitásának a határát. A piaci helyzete tovább javult, az elégedett ügyfelek ajánlásával folyamatosan növekszik a kereslet, amit a jelenlegi kapacitások mellett már nem tud kiszolgálni. A cégvezető számára fontos a vidéki vállalkozás fejlesztése, ezért gyakornoki program keretében kívánja bővíteni a létszámot.

2 fő gyakornok foglalkoztatását és kitanítását tűzte ki célul, ami megteremti a későbbi állandó munkahelyek feltételét is. A gyakornokok mentora a Gergely Gábor, az ország első és egyetlen üzleti megbízhatóság díjas honlapmarketingese. A gyakornoki munkahelyek kialakításához szükséges informatikai eszközöket a költségvetés tartalmazza. A gyakornokok 9 + 4,5 hónap munkaviszonyban heti 40 órában látják el feladatukat. A feladataik között marketing megoldások, javaslatok készítése, weboldalak felépítésének tervezése - számítógépes és mobileszköz megjelenítéssel - ügyfelekkel történő kapcsolattartás szerepel.

A gyakorlati munka során elsajátítják az önálló munkavégzést és a webmarketinges szakmával is megismerkedhetnek. A projekt megvalósítás ideje alatt belső képzéseket, oktatásokat tartanak a gyakornokok részére, hogy átadják a megszerzett tudást.

Fontos a cég számára a helyi gazdaság segítése. A szolgáltatásuk jellegéből adódóan nem csak helyi ügyfeleik vannak, hanem az ország minden pontján tevékenykedő ügyfeleket az online piactéren keresztül tudják kiszolgálni, így a növekedésnek nincs piaci akadálya. A bérezés tekintetében a helyi viszonyokban versenyképes bruttó bért kapják a gyakornokok, ezzel is ösztönözve őket a helyben maradásra.