eredményes honlap
Eredményes honlap találkozók nélkül
2018-03-24
csekklista honlapod tökéletesítésére
Csekklista honlapod hatástöbbszörözésére
2018-04-10

Díjnyertes honlap, fellendült az üzlet!

Mézesgergő mézei
Így készült Mézesgergő díjnyertes honlapja, ami fellendítette gazdája online értékesítését.
Gergő először szkeptikusan állt hozzá az új honlap felépítéséhez, felesége volt az, aki lendülettel szorgalmazta, hogy újabb nekifutás kell az online erősödéshez. Korábban voltak ígéretek és csalódások, Gergő ennek megfelelően elég lehangolt véleménnyel volt a weboldalkészítők népes táboráról.

Ezzel szemben 2017 végén Mézesgergő elém állt és kijelentette, hogy az új évet „az online erősítésével képzeli el...”

Vajon mi történt, hogy egészen új reményeket fogalmazott meg az üzletvitelt illetően?

Gergő megvalósított álma a méhészet, ami kiemelt díjakat kap, például az Év Méhészete szakmai díjjal is büszkélkedhet. Csodaszép dolgai, mézei felmérhetetlen választékban kaphatók webáruházban, vagy személyesen. Vizsolyon létrehozott egy Mézmúzeumot, ami a méhészet múltját és jelenét idézi, látványos méhészeti bemutatókat tart, mellesleg van egy pihenőházuk, ahol szívesen látja a kirándulni szerető családokat.

Szívesen erősítenél egy ilyen honlappal?

...és kérj ehhez személyre szabott ajánlatot!

Korábban 3 honlapot működtetett a vállalkozás, egyet a webshop, másikat a Mézmúzeum, harmadikat az apiterápiás vendégház számára. Ez jó irány egyébként, azonban a három honlapot háromféle irányban kellett volna promótálni, amire egyáltalán nem jutott idő. Ezért azt javasoltam, hogy hozzuk egy tető alá a 3 weboldalt. Aki szereti a mézet, az kapjon ízelítőt a mézmúzeum ajánlatából, és ha már eljön Zemplénbe, akkor jó eséllyel vendégházat is keres, talál. Végre bejegyezhettük a Mézesgergő webcímet is.
Elővettük a régi honlapokat, válogattuk és szortíroztuk a fellelhető régi tartalmakat. Tulajdonképpen felrobbantottuk a korábbi 3 honlapot és a használható részeket kibővítve, újrafogalmazva egyetlen weboldalt hoztunk léltre helyettük. A témák egy részét teljesen újraírtunk, új köntösbe öltöztettünk. Teljesen más hangvétellel megszólító üzeneteket alkalmaztunk. Csilla, Gergő kedvese szorgalmasan küldte az inpirációt, újabb és újabb megálmodott témákat, ehhez bőven kapott iránymutatást és útravalót.
A weboldal erőssége a letisztult megjelenés és a témák sokfélesége. A mézrendelésen kívül lehet találni rajta turisztikai ajánlót, a mézmúzeum bemutatóit, blogot, a vállalkozó család bemutatását, és rengeteg fotót. Gyönyörű meghívás született vele mindazoknak, akik szeretnek egészségesen élni, táplálkozni, szeretik a friss levegőt, és szívesen barangolnak hazánk gyönyörű tájain.

Mézes Gergő igazi, felejthetetlen élményt nyújt a méz mellé, ami akár egész életre szól!

Ez történt, miután munkába állítottuk

Azonnal megindult a gratulációk sora, a látogatók közül jó sokan kifejezték tetszésüket. Időközben beneveztük a honlapot az „Évhonlapja” versenybe, ami a Magyar Marketing Szövetség megmérettetése. A végén minőségi díjat kapott a honlap, a kategória legjobbjaként. Erre a díjra külön büszkék vagyunk.
Molnár "Mézes" Gergely elmondja mit jelent az új honlap a vállalkozásnak

Mézesgergő örül az eredményeknek!

Gergővel együtt örültünk a fogadtatásnak, és magunkban reméltük, hogy az üzleti eredmények is alátámasztják a reményeket. Azonnal elkezdtük a közösségi kommunikációt, posztok, ajánlók jelentek meg a facebookon. S lám, a megrendelések száma felívelt. A facebook posztok és hirdetések hozták az érdeklődőket, akik egy része a várakozásnak megfelelően terméket rendelt.
A folyamat nem maradt abba, egy év alatt a Mézesgergő webshop jó erős eredményt produkált, túlszárnyalva korábbiakat. Gergőékkel további haditervet főzünk, mert megjött az étvágyuk. Először csak egy szép honlapra volt igény, ami dolgozik. Most itt az ideje, hogy igazi nagyágyút neveljünk belőle. Hiszen Gergő megmondta: Ezt az évet „az online erősítésével képzeli el...”!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!