Ferdiautó – mi kell a klassz honlaphoz?
2018-05-29
versenyképesség, brand, piaci előny
Klassz honlap = versenyképesség, piaci előny
2018-06-19

Keresőoptimalizálás – makrancos Gugli

keresőoptimalizálás, makrancos hölgy
Miközben minden honlapgazda igyekszik a kedvében járni, ő úgy változtatja a játékszabályokat, mint egy makrancos hölgy, egyáltalán nem könnyítve meg a munkát. Olvasd el egyik legutóbbi húzását!

A keresőoptimalizálás egyik sarokpontja, hogy van a weboldal kódjában az a bizonyos meta leíró rész, amit a keresőrendszer elolvas és értékel. Korábban ez egy 156 karakter hosszú szöveget engedett meg, de a pár hónapja ezt a részt kb. 300 karakternyi hosszúságúra bővítette a gugli.

A keresőoptimalizálás fontos része

Miért jó ez? Mivel az ide beírt szöveg jelenik meg a keresőrendszer oldalain az egyes találatoknál. Amellett, hogy befolyásolja a honlap helyezéseit, kiválóan lehet vele üzenni a keresőben böngésző érdeklődőknek. Ha ezt a rész vonzó módon írod meg, azzal weboldalad kattintásokat rabolhat a versenytársaktól a keresőrendszerben.

Ezért örvendtünk ennek, végre nem kell beleféni a szűkös keretbe, végre pár rövid mondattal jobban körbe lehet írni ezt az üzenetet. Így egyszerűbben lehet vonzó ajánlatokat vagy üzeneteket írni a keresőbéli érdeklődők felé.

De jaj, vége.

A gugli ugyanis bejelentette, hogy visszatér a korábbi szűkösebb formára. Indoklás nincs, csak a bejelentés. Nem lehet tudni, miért döntöttek így. Olyan ez, mint amikor a hisztis kislány meggondolja magát.

Honnan tudom ezt? Te is képbe kerülhetsz!

Partnereink weboldalait a Yoast optimalizáló pluginnal szereljük fel, amely több, mint egymillió weboldalon van telepítve és felel a keresőoptimalizálás körülményeiért. Ez az első számú keresőoptimalizáló eszköz Wordpress honlapokhoz.

Fejlesztők természetszerűen ismerik a keresőrendszer legapróbb titkait is, és azokról szívesen tudósítanak. Hírleveleik tele vannak értékes SEO infókkal. Ha megvásárolod, ezentúl kiváló esélyekkel fogod indítani honlapodat versenybe a keresőrendszer legjobb helyezéseiért.

Így kezdd el!

Ehhez persze kell egy Wordpress honlap. Sőt, máris tudok még 3 olyan jellemzőt mondani, ami egyszerűen megvalósítható és minden valamirevaló honlap eredményeit megalapozza. Kattints lejjebb a gombra és olvasd el!

Az eredményes honlap 3 legfontosabb jellemzője

Kiváncsi vagy milyen egy honlap, amit felszerelve ezzel az eszközzel, kiváló keresőbéli eredményeket érhetsz el?

Kattints és olvasd el!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!


Kérhetem a véleményedet?

Betöltés...

Makrancos gugli. - Mi a véleményed erről az infóról?

Köszönöm.
Köszönöm, hogy elküldted véleményedet.
Kérem, válassz egy opciót!