posztok az ünnepek alatt, blogposzt
Automata posztok az ünnepek alatt!
2016-12-10
9 honlap hiba, amin csúszhat a weboldal
2017-01-04

SEO mérgezés, hogyan kerüld el?

honlap optimalizálás, seo mérgezés
Pár nappal a szilveszteri buli után lassan magunkra találunk. Te is teleetted magad minden jóval? Van aki enyhe emésztési zavarokkal küzd az ünnepi ínyencségek után, mások a szilveszteri pezsgőt vitték túlzásba. Mindezt az évindító kialvatlansággal tetézve igencsak földhöz tudja verni az embert.


De vajon ismered-e a ezt a fogalmat, seo mérgezés?

Valami hasonló lehet az érzés ahhoz, amit szilveszter után lehet érezni, amikor forgó gyomorral a karácsonyi sültes tálakra terelődik a gondolat. Egy új ügyfelünktől tanultam, amikor ezeket mesélte. - „Kértünk árajánlatokat különböző helyekről, és seo mérgezést kaptam a végére.” - Képzeld el, hogy kérsz árajánlatokat és feszt a honlap optimalizálás, meg a gugli helyezéseket nyomják. Nemm idegesítő? Tehát ez a seo mérgezés. Nagyrészt arról szólnak, hogyan légy topon a gugli listáján, és hogy majd ezt milyen jól elintézik. Miközben azt sem érted, miről szól a történet. Tudom, sokan ebben otthon vagytok, de tényleg vannak olyan cégek, akik nem ezzel dolgoznak. Ergó nem értik, nem is kíváncsiak erre, de szeretnének elérni bizonyos célt, ehhez keresnek partnert. S válaszként kapnak seo-t nagykanállal, homályos kifejezésekkel tarkítva. Honlap optimalizálás nyakló nélkül.

Hogyan kerülheted el a seo mérgezést?

Kétféle módja van. Első, hogy pontosan megjelölöd, mire kérsz segítséget. Egy pontos ajánlatkérés eldöntheti, hogy valóban releváns, szakszerű ajánlatokat kapj, amelyek értékelhetők. Másrészt, ha azt veszed észre, hogy az ajánlatadó nem arról beszél, amire megoldást vársz, akkor ne fáraszd magad vele. Egy pontos ajánlatkérést követően a beérkező ajánlatot olvasva fel kell vetődjön a kérdés: Ha már az ajánlat sem érthető, vagy nem arról szól, amiről kellene, akkor milyen megoldást várhatsz később?

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!