LOVE, az ismerkedés varázslata – a kipróbálható termék
2014-10-30
Hatásos honlap, nagy adag videó körítéssel
2015-07-13

Értékesítési üzenet helyett – kezdj el segíteni!

Ha belefáradtál az értékesítésbe, kezdj el SEGÍTENI!

Van olyan üzenet, ami utat tör iparágad piaci dzsungelében, átvágva a legsűrűbb akadályokon. Elintézi, hogy vevőid, ügyfeleid könnyen és gyorsan Rád találjanak, vállalkozásodra pedig a legjobb idők köszöntsenek.

Ha segítesz másoknak, sikeres leszel. Ezért:

Legtöbb cég, akivel összehozott a sors, azzal foglalkozik, hogy adott terméket, szolgáltatást értékesít, próbál találni hozzá vevőket, ügyfeleket. Azon dolgoznak, hogy egyre sikeresebbé tegyék saját üzletüket. De hogyan gondolkodik a zseni?

Az üzleti zseni jár a világban, látja az emberek gondjait. Szeretne nekik segíteni, jobbá tenni a életüket, ezért céget alapít egy-egy probléma megoldására. Cégét aztán sikeressé teszik a vevők, akiknek megoldást nyújt. – Ő tehát nem saját sikerein dolgozik…

Sajnos nem lehetünk mind zsenik,…

– ezért legalább lessünk el pár fogást!

Legtöbben sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a világ bajaival foglalkozzunk, mert már van saját termékünk, szolgáltatásunk, – amit persze el kell adni…

Ha Te is ebben a cipőben jársz, érdemes lehet legalább annyira szemléletet váltanod, hogy leveszed figyelmed fókuszát saját termékedről, szolgáltatásodról. Helyette ráirányíthatod azokra, akiknek SEGÍTHETSZ életüket vagy üzletvitelüket jobbá tenni.

Operálj világos, segítő üzenetekkel!

Felírhatnád a honlapodra is, hogyan segít portékád azoknak, akik megrendelik. Minél pontosabban írsz, annál többen lesznek, akik magukra ismernek. Sőt, segíthetsz azzal is, hogy megnevezed őket. Ha például cégvezetők, döntéshozókhoz beszélsz, fogalmazhatsz így: “Cégvezetőként biztosan belefutott már abba a problémába, hogy …” Vagy épp ezt is írhatod: “Taxisofőrként gyakori gond lehet, amit legyőzhet, ha … ”
Ha egyértelmű, kristálytiszta üzenettel megírod honlapodon, hogy végül is kiknek, hogyan segít kínálatod, annak olyan hatása lesz, mintha macsetével vágnál széles ösvényt a bozótban… – Egyenesen ügyfeleid táborához, akik ezután rád találnak, mert üzeneteddel elintézted.

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!