A sikeres honlap képlete
2016-01-04
tárhely választás
A tárhely választás titkai
2016-10-17

Céges levelezés gmail fiókkal?

Megtelt az emailfiókod, törölni kellene a leveleidből, de sem időd, sem hangulatod ehhez? Fel kell bővíteni a mailbox méretét, de legközelebb az is betelik? Hogyan lehetne házasítani a céges levelezést, és egy mammutnyi tárhelyet, hogy kényelmesen elférj?

Pár éve azt tanítottuk, hogy a cég levelezzen csak cégszerűen és ezért a gmail felejtős. Vajon hogyan néz ki, ha bármely vállalkozás a céges levelezés emailcímében nem a saját cégnevét hirdeti, hanem valaki másét? Hiszen vérciki, ha üzleti ajánlatodat pl. téonlájnos emailcímmel küldöd. Ugye Te is érzed ezt? Ma már nem általános ez, de azért láttam rá példát a minap.

Azóta viszont megváltozott a baba fekvése, mert már jó régen elérheted, hogy céges címedre küldött leveleidet a gmailes fiókban olvasd, és a gmail-ben írt leveleket a címzettek céges emailcímmel kapják meg. Így senki nem tudja, hogy igazából gmailes fiókkal folytatod a céges levelezést, mert csak a céges emailcímet látja. Szuper.

Tudtad? Egy gmailes emailfiókkal 5db másik céges vagy privát emailboxot is lekérdezhetsz, illetve 5db emailcímmel küldhetsz levelet. Mármint a gmailes emaileden kívül... - Érdemes lehet tehát felkeresni a gmail fiókod beállítások panelját, ahol ezt el lehet intézni.

A legfontosabb előnyök ezzel

- Minden gmailes fiók alapból 15Gb tárhellyel érkezik és izmos levelezésednek kell lenni, hogy ezt telepakold belátható időn belül... - tehát sohasem lesz tele a postafiókod.
- Csak egyetlen fiókot kell figyelni, ami további 5 céges emailcím leveleit fogadhatja. Ez a megoldás akár egy kisvállalkozás összes emailforgalmát lefedheti. - És idáig az egész díjtalan...
- Nem kell archiválnod, saját szervert fenntartanod, biztonsági másolatokkal ügyeskedned, mert a céges levelezés biztonságban van. Ha holnap porig égne az irodád, benne a számítógéped, laptopod, a leveleid akkor is túlélik a katasztrófát, mert a gmail szerverein laknak...
- S ha elutazol külföldre, akkor is kéznél van a levelezés.

Amit fentebb leírtam, minden privát gmail fiókra igaz és teljesen díjtalan. Persze a guglinak van a cégek felé külön ajánlata, ehhez képest finom extrákkal megtűzdelve, de a kisebb vállalkozásokat teljesen kiszolgálhatja az, amit leírtam.

Ha pedig nem elég a 15 Gb, akkor havi pár dolcsis nagyságrendért felbővítheted fiókodat 100 Gb-ra. Ebben aztán már minden levél elfér...

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!