Black Friday ajánlat -

Mit tehetsz, ha cégvezetőként szívesen erősítenéd pozícióid a piacon és ehhez kézenfekvő módon támaszkodnál céged weboldalára?

Ha már régen szeretnél egy olyan honlapot, ami kiemeli cégedet a mezőnyből, és kitartóan
tereli az érdeklődést hozzád, cégedhez,
most érdemes belevágni!


Vajon hányszor gondoltál már arra, hogy megcsinálom,

...de valami mindig elvonta a figyelmedet? Hányszor ingattad a fejed magadban, hogy lám, egy remek honlap mennyivel jobban alátámasztaná azt a képet, amit szeretnél cégedről kialakítani! Vagy éppen milyen jó lenne, ha az érdeklődők végigolvasnák ajánlataidat, s nem pattannának meg rövid idő után…


Most kivételes ajánlatom van, amivel megvalósíthatod ezt, hogy

- kiemelkedj a versenytársak közül,
- ajánlataid célba érjenek és a korábbinál
- nagyobb eredményeket érj el, mert
- az internet végre a Te malmodra hajtja a vizet.

Ezért ha megengeded, hogy segítsünk ebben, olyan honlapot készítünk el cégednek, vállalkozásodnak, amelyik...

Vajon miért fog ez sokkal többet jelenteni Neked egy egyszerű honlapkészítésnél?

Megismerjük munkádat

Személyre szabott megoldás vár

Ahelyett, hogy azt kérdeznénk, hogy milyen honlapot szeretnél, magunk építjük fel Neked a legmegfelelőbb megoldást, személyre szabott fordulatokkal. Miután alaposan megismertük cégedet, termékedet, szolgáltatásaidat.

Eredmény?

Valóban magadénak érezheted a honlapot, ami pontosan azt tolmácsolja, amit kell: jól teljesítő, tudatosan kommunikáló vállalkozás képét erősíti.
Teljes megoldás

Komplett eszköztárral

szereljük fel a honlapot ajánlataid kiélezésétől a feliratkoztató rendszerig, a hírlevelektől az tömeget megállító üzenetekig, - sőt lesz egy sor javaslatunk, amivel magadhoz kötheted azokat is, akik csak hetek hónapok múlva lehetnek ügyfelek.

Eredmény?

Csupa olyan érdeklődő naponta, aki azt keresi, amit céged kínál. Feliratkoznak, regisztrálnak és később visszatérő vevők válnak belőlük. Így sokkal könnyebb üzletelni!
Kommunikációs tréning

Miután saját magad is folytathatod

A közös munka során elmondom, hogyan érdemes kommunikálnod a honlapon és a közösségi oldalakon. Hogyan kezeld ajánlataidat kerek rendszerként, ami igazi értékesítési tölcsérként működve tereli hozzád a leendő partnereket.

Eredmény?

A végére pontosan tudni fogod, mit miért teszünk és jó alapjaid lesznek ahhoz, hogyan hírlevelezz és hogyan építsd fel ajánlataidat, amelyekre lecsapnak a leendő partnerek.
Ez Neked is tetszeni fog

Legyen élmény a közös munka

A közös munka során, szinte csak szakmai vázlatokkal kell készülnöd, az elképzelést a konzultációkon átadott információkra támaszkodva, többnyire önállóan teljesítjük ki. Ennek megfelelően egy sor időt és energiát spórolunk meg Neked.

Eredmény?

Megbeszéljük az irányt és elkészülnek a dolgok. Alig kell figyelned erre, mert tudjuk mire gondolsz. Energiát időt spórolhatsz, mégis klassz lesz a végeredmény!

Nézd meg, mit mondanak korábbi partnereink!

Nézd meg egyik legutóbbi sikerünket!

 

Árinformáció!

Korlátozott ideig jelentős kedvezménnyel nyújtjuk egyik szolgáltatáscsomagunkat, amely tartalmazza a fentebb körvonalazott jellemzőket és szolgáltatásokat. Szokásos vállalási díja 350ezer Ft plusz áfa, de most 30% kedvezményt nyújtunk át vele ajándékba, a Black Friday alkalmából!

A projekt költsége általában 350 ezer Ft + áfa, de most...

Black Friday kedvezménnyel 250ezer Ft + áfa
csak 3 NAPIG, csak 3 megbízás erejéig.

Ezért felépítjük legjobb üzleti honlapodat és működtetjük egy éven át!

A Black Friday kedvezmény akkor érvényes, amennyiben hétfőn 12 óráig jelzed, hogy szeretnél élni vele, és rövid konzultáció során megállapodunk.Érdekel az ajánlat? Kattints!

Mivel ez egy rendkívüli engedmény, ezért csak 3 megbízást fogadunk el ezekkel a feltételekkel.
Csak 3 projektet indítunk el így, és ez az ajánlat csak hétfő délig lesz elérhető.
Ezért amennyiben tényleg érdekel az ajánlat, jelezd minél hamarabb!

Nézd meg, milyen extrákat és bónuszokat kapsz hozzá
170ezer Ft értékben!

Díjtalan finomítások

Miután elkészült honlapod, még 1 hónapig díjtalanul csiszoljuk. Ha van egy ötlet, ami még jobbá teheti a produkciót, de csak ekkor kerül látótérbe, díjtalanul kivitelezzük. Ezzel elkerülheted, hogy az indulás után valamilyen finomításért azonnal költséged legyen.

40ezer Ft értékű bónusz, nem kell kifizetni.

Díjtalan optimalizálás

A kezdő tartalom szerkesztése során keresőbarát technikákat alkalmazunk. A publikációig elhelyezett tartalmat automatikusan optimalizáljuk a honlapon. Sőt, telepítünk egy SEO modult, amivel későbbi tartamaidat is játszva keresőbarát formába hozhatod!

80ezer Ft értékű bónusz, nem kell kifizetni.

Díjtalan betanítás

A publikáció után külön időt fordítunk arra, hogy megtanuld a honlap kezelését. Így ha lesz egy jó híred, pár kattintással magad is kiküldheted az internetre. Nem kell várni a szerkesztőkre, nincs átfutási idő, csak azonnali kommunikáció. Saját magad intézheted!

20ezer Ft értékű bónusz, nem kell kifizetni.

Díjtalan működtetés

Ha eddig nem ismerkedtél a működtetéssel, tárhelyekkel kapcsolatos fogalmakkal, most sem kell. Az általunk biztosított gyors, prémium tárhelyen üzembiztosan működik majd honlapod. Így ezzel sem kell foglalkoznod. A működtetés 1 évig díjtalan!

30ezer Ft értékű bónusz, nem kell kifizetni.

Pénzvisszafizető garancia

A fejlesztés ideje alatt teljes pénzvisszafizetési garanciát élvezel. Ha úgy ítéled meg, hogy az együttműködés vagy annak iránya nem megfelelő számodra, akkor visszaigényelheted a vállalási díjat. Így teljesen kockázatmentesen vághatsz bele a velünk való együtt működésbe. Könnyű lenne azt állítani, hogy erre sosem volt példa. De egyszer igenis volt! Az akkori partnerünk egyetlen telefonhívás után visszakapta a teljes díjat. Megadom a számát is, ha érdekel…

Remek fizetési kondíció

A megbízás díját nem kell egyszerre fizetni. Két egyenlő részre osztva, két részletben letudhatod.
A megállapodáskor az első, a publikáció után második részt.

Olvasd el, miért bízhatsz abban, amit mondok

Gergely Gábor vagyok, kollégáimmal 15 éve foglalkozom azzal, hogy cégeknek, vállalkozásoknak segítek az eredményesebb internetes kommunikáció megteremtésében. Szeretnék cégemmel hozzájárulni a hazai kkv honlapkultúra magasabb szintre emeléséhez, és elérni, hogy partnereink honlapjai a korábbiaknál sokkal nagyobb arányban generáljanak eredményt. Az évek alatt több száz webes projektben vettem részt, egyes partnereink csaknem 10 éve tartanak velünk.

Stábunk erőssége az a figyelem, amivel azonosulunk dolgaiddal, miután olyan szinten tudunk arról beszélni, mintha Te magad tennéd. Így valóban hatásosan, érdekesen mutatjuk be ajánlataidat, és ezzel a honlapod elé ragasztjuk a témád iránt érdeklődőket. Ha így építjük fel honlapodat, nyilván több megkeresést, eredményt láthatsz később.

Több üzleti klubnak is tagja vagyok, 2015-ben az Együttműködő Vállalkozó Szervezete Üzleti Megbízhatóság Fődíjjal jutalmazta a többi tag felé mutatott segítségemet. Mostanában a DMA üzleti klubban adok elő rendszeresen VIP tagként, amely Miskolc környéki cégvezetőket fog össze. Könyvem, a Honlapragasztó, korábbi tapasztalataim gyűjteménye, amelyet örömmel adok át Neked is!

Árinformáció!

Korlátozott ideig jelentős kedvezménnyel nyújtjuk egyik szolgáltatáscsomagunkat, amely tartalmazza a fentebb körvonalazott jellemzőket és szolgáltatásokat. Szokásos vállalási díja 350ezer Ft plusz áfa, de most 30% kedvezményt nyújtunk át vele ajándékba, a Black Friday alkalmából!

A projekt költsége általában 350 ezer Ft + áfa, de most...

Black Friday kedvezménnyel 250ezer Ft + áfa
csak 3 NAPIG, csak 3 megbízás erejéig.

Ezért felépítjük legjobb üzleti honlapodat és működtetjük.

A Black Friday kedvezmény akkor érvényes, amennyiben hétfőn 12 óráig jelzed, hogy szeretnél élni vele!


Érdekel az ajánlat? Kattints!

Mivel ez egy rendkívüli engedmény, ezért csak 3 megbízást fogadunk el ezekkel a feltételekkel.
Csak 3 projektet indítunk el így, és ez az ajánlat csak hétfő délig lesz elérhető.
Ezért amennyiben tényleg érdekel az ajánlat, jelezd minél hamarabb!

Olvasd el, korábbi partnereink hogyan vélekednek

 • "Hetente konzultálunk! Elmaradtak a reklamáló, alkudozós vásárlók, s ma prémium ügyfélkörnek örvendünk, akik díjazzák a valódi értékeket. Gábornak nagy része van ebben. Ajánlom őt és cégét minden növekedni vágyó cégvezető figyelmébe!"

  Mulik Sándor
  Open Doors
 • Örülök, hogy végre megtaláltam a partneremet, akire biztosan számíthatok. Több korábbi honlapom volt már, de amit az Gábor és csapata alkotott, az minden szempontból kiemelkedő. Ajánlom őket, ha Te is lelkiismeretes, tudatos elvek szerint dolgozó webes partnert keresel.

  Molnár Gergely
  Mézesgergő Méhészete
 • „Csak” egy új honlapot szerettünk volna, azonban gyorsan rájöttünk, hogy ez nem elég! Örülök, hogy összehozott a sors Gáborékkal, aki megmutatta, miről is kell szóljon egy weboldal, hogyan lehet, kell megmutatni azt amivel foglalkozunk. Rengeteg hasznos dolgot kaptam és tanultam a közös munka alkalmával. Rendkívüli szakmai felkészültségről tett tanúbizonyságot számomra. Őszintén ajánlom ezt az együttműködést annak, aki ki mer lépni a sorból, és többre vágyik mint a konkurenciája…

  Kanizsár Krisztián
  G-ta Kft.
 • "Azt szerettem volna, hogy aki egyszer rám, illetve a cégem honlapjára rátalál, az ne keresgéljen tovább, hanem azonnal vegye fel velem a kapcsolatot. Ezért azt kértem, hogy olyan honlapot készüljön számomra, mely alapján a látogatók ismeretlenül is bizalmat szavaznak nekem, és segítségemet, közreműködésemet kérik. Ez sikerült is! Többen is kezdik azzal a telefonos beszélgetést, hogy látták a honlapomat, és a honlapon keresztül is érkeznek hozzám írásos megkeresések. Köszönöm, szép és jó munka volt!"

  Tóth József
  Házavató Kft.
 • "Nagy élmény volt, hogy a brief alapján azonnal látták a márka értékeit, a fő üzeneteket, és onnantól proaktívan írták át a rendelkezésre álló anyagot, megtöltve élettel, lendülettel. Abszolút gördülékenyen ment a munka, teljesen rábízhattam magamat; és egy-egy fázis elfogadása mindössze annyiból állt, hogy: - Most megint megleptél, Gábor, hogy ez mennyire jó lett. Ezzel meg is vagyunk, haladhatunk tovább...“

Nézz meg párat a közelmúlt munkáiból!

( a képre kattintva új lapon nyílik meg, utána visszatérhetsz ide... )

mindentviszunk.hu

mosodiolabda.hu

mezesgergo.hu

szallasorsegben.hu

 • Vajon hányszor mondtad már magadnak, hogy ezt a remek eszközt be kellene vetnünk az üzlet érdekében?
 • Hányszor mérgelődtél már amiatt, hogy már hónapokkal ezelőtt elhatároztad, hogy átírod ajánlatodat a honlapon, a hirdetésedben, vagy bevezetsz egy remek kupont, de máig sem történt meg?
 • Hányszor ültél már kérdésekkel a fejedben, hogy vajon mit szólna ehhez egy szakember, vajon milyen hibákat szúrna ki azonnal?

Ez az ajánlat Neked van kitalálva:

 • Ha szeretnél meggyőző, kiemelkedő honlappal erősíteni céged pozícióit a piacodon...
 • Ha szeretnéd szélesíteni saját vagy céged hírnevét, teljesítményét, üzleti eredményeit...
 • Ha szívesen vennél szakértő segítséget ahhoz, hogy irányba állítsuk honlapmarketingedet és kiemelkedj a tömegből a versenytársak fölé...

Miután vevőid, ügyfeleid észrevesznek, megjegyeznek, és Téged választanak...

A fentebb leírt projekt költsége általában 350 ezer Ft + áfa, de most...
Black Friday kedvezménnyel 250ezer Ft + áfa csak 3 NAPIG, és csak 3 megbízás erejéig!

Ezért felépítjük legjobb üzleti honlapodat és működtetjük egy éven át!
A Black Friday kedvezmény akkor érvényes, amennyiben hétfőn 12 óráig jelzed, hogy szeretnél élni vele, és rövid konzultáció során megállapodunk.Így élhetsz ezzel az ajánlattal! Így jelezd! 1 perc az egész.

Add meg lentebb a kért adatokat és nyomd meg a gombot!

Ez fog történni:

Miután jeleztél, hamarosan visszahívlak, hogy megbeszéljünk pár dolgot, és az induló konzultáció időpontját. Az első alkalommal megismerkedünk, egyeztetjük a elképzeléseinket és a kezdő lépéseket. Válaszolok a kérdéseidre, nekem is lesz néhány valószínűleg. Az érdemi munka ezt követően fog elkezdődni.
 

 
Mivel ez egy rendkívüli engedmény, ezért csak 3 megbízást fogadunk el ezekkel a feltételekkel.
Csak 3 projektet indítunk el így, és ez az ajánlat csak hétfő délig lesz elérhető.
Ezért amennyiben tényleg érdekel az ajánlat, jelezd minél hamarabb!


Adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki őket. Ha küldünk is levelet, később bármikor leiratkozhatsz.
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Honlapragasztó ajánlat
Talán most nem érsz rá, de...
Szólhatunk legközelebb is?
Ha szívesen eljönnél Marketing Műhelyünkre, de az időzítés nem megfelelő Neked, akkor örömmel szólunk, amikor megszületik a következő alkalom időpontja. Ha most nem tudsz eljönni, kérj értesítőt!
Köszönöm, sikerült! Küldtünk megerősítő e-mailt! Ellenőrizd!
Itt kérj értesítőt
a következő alkalomról!
Honlapragasztó ajánlat