tárhely választás
A tárhely választás titkai
2016-10-17
honlap stratégia
A honlap stratégia építőkövei
2016-11-21

Barátságos fizetés a honlapon

bankkártyás fizetés
Milyen jó lenne, ha weboldaladon úgy értékesíthetnél, hogy ehhez azonnali fizetési megoldás állna rendelkezésre! A webáruházaknál természetes, hogy munkában vannak az ilyen rendszerek, amelyek segítségével a vevők a bankkártyájuk adataival azonnal fizethetnek. Vajon Neked is lehetne ilyen? Talán webshop nélkül is? Régebben ezek beállítása akár több napot, talán 1-2 hetet is igénybe vett, s közben járni kellett a bankba. Aláírni, bizonyítani, stb..

Ma azonban más a helyzet!

Bár, csak kevesen vannak vele tisztában, hogy a bankkártya elfogadást órákon belül meg lehet valósítani a weboldalon anélkül, hogy ehhez fel kellene keresni egyetlen bankot is… A korábbi favorit erre a PayPal volt, - azonban a webes fizetések nagyágyúja a mai napig nem beszél magyarul. Furán veheti ki magát, amikor a megszokott módon, magyarul kommunikáló weboldalad a fizetés kritikus pillanataiban egyszer csak átvált angolra. Ennek a gondnak az áthidalása pedig nem igazán felhasználóbarát. Ha még ez rendben is lenne, de az említett nemzetközi fizetőrendszer jutaléka 2-3 százalék, amit levesz az árbevételből. Így pedig, ez az egész egyáltalán nem olyan barátságos…

Tudtad? Szerencsére van az a fizető rendszer...

ami magyarul áll rendelkezésre, tehát a fizetés teljes folyamata alatt magyarul kommunikál, s jutaléka sem haladja meg az 1 százalékot. S ez így már teljesen rendben van! Talán még büszkék is lehetünk rá, mert egy magyar fejlesztésű rendszerről van szó. A nevét nem írom ide, mert ezt a posztot nem reklámnak szánom, de ha kíváncsi vagy rá, üziben megírom. A rendszer tulajdonképpen egy úgynevezett virtuális pénztárcát valósít meg. Ez azt jelenti, hogy a bankkártyával kifizetett bevételeid a számlavezető rendszerben működő, online fiókodban gyűlnek össze, majd tetszőleges időpontban saját bankszámlára utalod, amikor csak akarod. Az utalás díja kb. 100 forint, vagy 25ezer forint felett 4tized százalék.

Az előnyök összefoglalva:

- magyarul beszélő rendszer
- kb. 1 százalék forgalmi jutalék
- online, egyszerűen beépíthető honlapodba
- nem kell hozzá bankba menni

Erre használhatod, ha nincs is webáruházad...

A webshopoknál alapértelmezett a bankkártyás fizetés, de vajon Te mire használhatod, ha nincs webshopod? Miért lehet ez jó, ha egyébként nem adsz el webshopos terméket az interneten? Nem csak webshopban termő termékeket lehet eladni. Ha tanácsadó vagy, akkor például konzultációs alkalmakat, illetve azok óradíját lehet vele előre rendezni. Ehhez hasonlóan ki lehet fizettetni tanfolyami díjakat, bevezető terméket, vagy szolgáltatást. A bankkártyás fizetés azonnal intézheti céges rendezvények belépődíjait, konferencia belépők vásárlását. Fizetős regisztrációkat, tagdíjakat.

Az azonnali bankkártyás fizetés előnye

Képzeld el, hogy valaki szeretne megvásárolni valamit Tőled, és meg is rendeli. Utánvétellel. Aztán mire odaér a termék, vagy a díjbekérő és ki kellene fizetnie, meggondolja magát. Már nem érzi ugyanolyan fontosnak, mint abban a pillanatban, amikor megrendelte. Lehetséges, hogy időközben elköltötte másra az erre szánt pénzt, esetleg más hasonló terméket vásárolt. Lehet, hogy elutazott, vagy hanyagság miatt nem veszi át. Ott állsz tehát egy kifizetetlen megrendeléssel, amiből végül nem lesz bevételed. Pedig Te minden megrendelésért ugyanúgy megdolgozol, mindegyiknek egyformán örülsz, nemde? Ha egy ilyen rendszer segítségével azonnal rendezed a kifizetést, akkor az ilyen gondokat már ki is kerülted. A számla rendezve, a vevő átveszi a terméket, mert előre kifizette. És pont.

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!