Saját honlap percek alatt?
2015-08-31
Céges levelezés gmail fiókkal?
2016-01-21

A sikeres honlap képlete

A sikeres honlap receptje – ami egyszerű és fájdalmas

A hetekben többször szembe jött a kérdés, - vajon, hogyan lehetne megturbózni a honlapot a jobb keresőbéli helyezések érdekében?

Egyszer régen azt mondta Nekem valaki, “- Gábor, ha lesz ezer látogatóm, mert jó helyen vagyok a gugliban, akkor majd csak felhív valaki... - tehát nem is kell túlbeszélni a témát, mert ez a lényeg!”

Hidegzuhany: sosem lesz ezer látogatód, csak mert elöl vagy a gugliban

Viszont lehet ezer látogatód, ha használsz valamilyen kampányeszközt, azonban az pénzbe kerül, és tervezni illik a használatát. Ezért biztosan nem mindegy, hogy később mennyi telefonhívást fogadsz... - Rég túlléptünk már a 'majd csak felhív valaki' esélyein, ennyi édeskevés a túléléshez.

Vajon jó helyeket akarsz a gugliban, vagy üzletet?

A sikeres honlap gazdájaként akadj le a gugliról és azon gondolkozz, hogy mit ajánlj érdeklődőidnek a honlapon, amiért kinyújtják a kezüket. Rakj össze egy jó ajánlatot, ami megkülönböztet a többiektől! Írd oda, miért Te és a céged vagy az, aki a legjobb választás az adott helyzetben! Ha lesz egy jó érved, ami nagyszerűen alátámasztja ajánlatodat, akkor az remek versenyelőny. Már csak kommunikálni kell.

Talán megvárod amíg valaki Rád talál a gugliban?

Ugye, nem? Erre sajnos legtöbbünknek nincs ideje. Ezért igenis reklámozni kell. Erre valók az adwords és facebook reklámok, hogy csak a tetejét említsük. Ha van egy jó ajánlatod, mutasd meg a tömegnek. Ez a forgalom receptje. Helyette azonban sokan azon agyalnak, hogy mivel lehet még jobban turbózni a honlapot, a jó keresőbéli helyezések érdekében. Tudod miért virágzik még most is e felfogás? Elmondom. Mert a vállalkozók és cégvezetők jó részének sokkal kényelmesebb kiadni a SEO-t (a honlap keresőoptimalizálását) valakinek, aki majd csodát tesz, mint nekiállni egy jó ajánlatot összerakni. Ez van.

Oké, de SEO akkor is kell, mondhatnád.

Igen. Szerencsére van középút. A Wordpress honlapokhoz lehet telepíteni egy klassz SEO plugint, amivel még a takarítónéni is keresőbarát formába tudja hozni a weboldalt. De tényleg. A SEO nem homályos praktika többé, és így van már ez évek óta. Van rá kézzelfogható, egyszerű megoldás. De van még valami fontos, amit nagyon szeret a keresőrendszer.. Sőt, ez a lényeg: A gyakran megújuló, rendszeresen bővülő szöveges tartalom, a publikációk sora. Ugyanis ha látja a gugli, hogy a honlap mögött álló cég kommunikál, értsd él és lélegzik... - akkor a honlap menetel előre. De hiába a kihegyezetett SEO és a mozdulatlan tartalom, a SEO nem fogja megmenteni a kudarctól.

A honlap sikerének képlete tehát:

kiváló ajánlatok + kampány + gyakori publikációk + némi SEO Ha ennek megfelelően igazítod hozzáállásodat a saját honlapodhoz, már csak ezzel is az interneten eredményes felső 5%-ba emelkedhetsz. Hidd el nekem, még mindig megdöbbentő azok aránya, akik számára a honlap sikere egyenlő a remek gugli találatokkal. Te ne légy köztük, tekints előre és mosolyogj!

A Honlapragasztó ereje, ami felemeli vállalkozásodat

Esettanulmány, ami hozzásegít, hogy hatalmasat erősödj honlapoddal!

Te is szeretnél ilyen mosolygósan, elégedetten tekinteni üzleti eredményeidre? Olvasd el, hogyan segít ebben a Honlapragasztó!

Hetek alatt sikerült jó üzleteket szerezni. Remek konstrukciót ajánlottak induló vállalkozásunk számára. A weboldal még ki sem volt fizetve, amikor már teljes erővel működött. Azóta is hetente konzultálunk."
- Mulik Sándor, Open Doors Kft.

+ 30% növekedés
+ 10 milliós forgalom

egy év vagy pár hónap alatt...
Olvasd el, hogyan sikerült ezeket elérni egy honlappal és az alkalmazott szemlélettel!
Az esettanulmány hivatkozását e-mailben elküldjük. Meríts belőle, használd fel Te is, érj el jelentős növekedést!

Hová küldhetjük a linket?


*Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
*Hozzájárulok, hogy a Honlapragasztó e-mailt küldjön!